ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Barvy laky drogerie U Harcovny. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie - hnojiva, substráty.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Výroba, prodej: - osiva trav, jeteloviny - okrasné, účelové travní směsi.

Úklid Slovácko. Sužby: - čištění interiérů automobilů - žehlení a praní oděvů - úklid domácností, nebytových prostor - vyklízení půd, sklepů, pozůstalostí - mytí (okna a výlohy) - čištění čalouněného nábytku - čištění koberců. Zahradnické práce, údržba zeleně: - sekání trávy - plení záhonů - hrabání listí.

Prodej, servis, eshop: -zahradní a lesní technika -nářadí -lovecké potřeby -fotopasti -lovecká optika -elektronika -myslivecké oblečení a obuv.

Kompletní sortiment ručního nářadí pro dílnu, dům, zahradu. Eshop, internetový obchod, prodej: - stavební nářadí - ruční nářadí pro dílnu, zahradu, dům. Bazar - použité nářadí.

Výrobky pro domácnost, zahradu. Eshop, internetový prodej: - domácí potřeby - kuchyňské potřeby - zahrádkářské potřeby - úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Péče o zeleň, výsadby a údržba zahrad, rizikové kácení, ořezy stromů, frézování pařezů.

Zahradní a krajinářská architektura - návrh, studie, projekt, pasport - realizace a údržba zeleně, terénní úpravy, vodní prvky, drobné stavby, mobiliář - arboristika, rizikové kácení, stromová chirurgie, výškové práce.

Stavební firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukce i demolice budov, rodinných domů v regionu Zlínský, kraj, Hodonín, Brno. Realizace: - výstavba budov - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce budov - podkrovní, půdní vestavby - bytová jádra - správní objekty - skladovací haly - zpevněné ...

Služby: - aranžování květin - vázání kytic - výroba kraslic.

Internetový obchod zaměřený na vybavení pro dům, volný čas, hry. V eshopu najdete široký sortiment potřeb pro bydlení - nábytek, bytové dekorace, sezónní zboží, kuchyňské potřeby, domácí spotřebiče, elektroniku, cestovní zavazadla, drogerii. Můžete u nás nakoupit potřeby pro kempování, hudební nástroje, autodoplňky, stolní hry - fotbálek, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny: - řezané, hrnkové - květináče, keramika - svíčky Služby: - vázání květin

Společnost Renova střechy provádí tesařské, pokrývačské, klempířské a natěračské práce po celé ČR, hlavně v regionu Kroměříž, Vyškov. Specializujeme se i na oplechování architektonických detailů, ochranné nátěry střechy, okapů. S námi bude Vaše nová střecha dodána na klíč během několika týdnů, včetně okapového systému. Provádíme i ...

Prodej: - svářecí technika - elektrické nářadí - vybavení dílny - elektrocentrály - kompresory - zahradní technika. Zastřešení bazénů. Výroba: - atypické zastřešení na míru - zastřešení vchodů a přístřešků.

Železářství. Prodej: -výrobky firmy FERONA Olomouc -spojovací materiál -nářadí pro montéry, mechaniky, zedníky zahrádkáře, klempíře, stolaře -značkové nářadí Narex, Dewalt -dveřní, okenní kování. Hračkářství Prodej: -Lego -Wader -Bruder -ostatní hračky -kostýmy

Výroba, servis, oprava, prodej, maloobchod: - dřevozpracující stroje - frézy na pařezy, odkorňovače - čistící kartáče silnic - přídavné zařízení na traktory pro údržbu silnic - rozmetadlo posypových hmot - sypač pro zimní údržbu silnic - zemědělské stroje - luční brány, půdní vrták - hydraulické nůžky na stříhání větví - ...

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, umělé květiny.

Maloobchod, prodej: - řezané, balkonové, pokojové rostliny - ovocné, okrasné dřeviny - hnojiva, květináče, postřiky.

Prodej, internetový obchod, eshop: - kancelářský nábytek - židle, stoly, skříně: - ekonomická kategorie - manažerský a ředitelský nábytek - kavárenský a restaurační nábytek - sedací nábytek pro sportovní haly a stadiony - křesla a židle do divadla a kina - školní lavice a židličky - lavice do zdravotnictví, ordinací - ...

Zahradní nábytek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zahradního nábytku -dřevěný nábytek -umělý ratan -masivní borovice -kovový a gastro nábytek -židle, křesla -zahradní program.

Práce: -strojní zemní: -specializace golfová hřiště: -hrubé zemní výkopové práce, navážky, tvarování terénu -tvorba odpališť, greenů, přes bankry až po přípravu terénu k osetí travinami -zakládání staveb -speciální vrtání - Omega piloty.

Realizace: -zahrada, zahradní rostliny a keře -trávníky -automatická závlaha Hunter Prodej, půjčovna: -malá mechanizace Práce: -drobné stavební v zahradách: -chodníky, zídky, jezírka, střešní zahrady, závlahy.