ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Stolařství. Atypická stolařská výroba na zakázku: - nábytek-kancelářský, kuchyňský, studentský, koupelnový - nábytek z masivu - vestavěné skříně, šatní stěny (šatníky) - vchodové dveře, dveře do interiérů - zahradní pergoly a nábytek - dřevěné ploty a obklady - dřevěné schody samonosné - dřevěné stupně pro schody na beton nebo ...

Maloobchod, prodej: - chovatelské potřeby: - krmivo, šroty - krmítka, napáječky - zahrádkářské potřeby: - hnojivo, zemina, postřiky, semínka, osiva - sadbovače.

Zahradnické práce Lesnické práce - prořezávky - probírky

Záruční a pozáruční servis, opravy, prodej: -zahradní technika. Prodej: -náhradní díly. Práce: -broušení řetězů u pily. Provozovna: -Zlín-Malenovice, Slatiny 1000 po-pá 16.30-20 .

Výroba ostatních strojů pro zemědělství a lesnictví Ostatní maloobchod se smíšeným zbožím Technické testování, měření a analýzy

Prodej - zahradní potřeby nůžky, spojky, hadice

Služby: -architekt,architektonické studie a projekty,projekce,projektování -návrhy interiérů kanceláří -projektování dřevostavby,rodinné domky.

Demolice Výkopy základů a základových pásů - výkopy pro inženýrské sítě Úprava zahrad

Výroba - interiérový kovový nábytek Výroba - zahradní kovový nábytek

Kamenické práce Zahradnické práce - návrhy zahrad

Strojírenská výroba: -vysokotlaké hadice -nářadí -ventily pro petrochemii. Montáž: -viniční traktory. Kovoobrábění,kovovýroba: -na CNC* strojích.

Práce: -stolařské,stolařství -truhlářské,truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek (nábytku) -okna,vstupní dveře.

Květinářství. Maloobchod,prodej: -květiny - řezané,hrnkové,sušené.

Výroba,prodej: -zahradní kovový nábytek - kovové stohovatelné židle,stoly,lehátka: -vyrobní řady ART GARDEN a OUT LINE, kombinace kovového nábytku s dřevěnými doplňky -výrobní řada EXCLUSIVE,nerezový materiál v kombinaci se dřevem a pohodlným plátnem. Certifikace: -certifikát jakosti ISO 9001:2001.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorace.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - postřikovače, lesní aplikátory. Prodej: - městské mobiliáře, ploty, lavičky, pergoly, parapety, obklady stěn - stavební systém f-ha - plastové výrobky pro dům a zahradu. od roku 2018 zajišťuje výhradní obchodní zastoupení firmy KWAZAR Corporation Sp. z o.o. Polsko pro Českou a Slovenskou ...

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Maloobchod, prodej: -zahradní technika: -motorové pily, sekačky, křovinořezy Husqvarna, STIHL Zrušeno 06/2008.

Výroba - aranžmá ze suché a umělé vazby