TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
E - obchod, s.r.o. provozuje internetové knihkupectví vč.prodeje DVD, CD a dalších.

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

Mgr. Jaromír Hodinka se zaměřuje na opravy a servis reproduktorů, rekonstrukci a renovace, provádí kontrolu osazení a tuning a ozvučení domácích i komerčních prostorů.

Společnost Cinebonbon s.r.o. se zaměřuje na produkci filmů, seriálů pro děti a pronajímá filmovou techniku.

Společonost HARANGI SOUND s.r.o. z Brna se zaměřuje na vývoj a výrobu reproduktorů.

Firma PERYMONT repro s.r.o. se zabývá výrobou a internetovým prodejem ozvučení, především tlakových reproduktorů, které se využívají v sítích místního rozhlasu jako prvek varovacího a vyrozumívacího systému obcí a měst - tlakové reproduktory T51-OF, nejznámější a nejpoužívanější v ČR a SR Použití - pro obecní, městský, veřejný, podnikový ...

Pronájem: - audio, video technika - párty stany - pódia. Ozvučení. Firemní akce na klíč: - velkoplošné projekce. Audiovizuální tvorba: - natáčení videoklipů, spotů, reklam a dokumentů.

Služby, pronájem: - plazmové TV, LCD TV, AV techniky - projekce, projektory, prezentační techniky - kongresové techniky - ozvučení - techniky - party stany - hostesky na akce - tvorba www stránek.

Opravy, servis, instalace: - televizory, televize, televizorů, satelitů, set-top-boxy - LCD monitory, oprava monitoru - dálkové ovládání - DVD, CD a VCR přehrávače - drobné domácí elektrospotřebiče - servis domácích elektrospotřebičů - dálkového ovladače TV, rádia, CD, DVD. Oprava v bytě po domluvě. Instalace zákazníkem zakoupené ...

Dodávky a instalace řídicích systémů, řídicí systém Crestron, inteligentní dům, inteligentní byt, domácí i komerční automatizace technologií, vizualizace technologií, dodávky a instalace audio a video komponent, instalace a zprovoznění PC a WiFi sítí, servis instalací Návrhem a instalacemi inteligentních systémů se zabýváme již více než 10 let. ...

Slyš.to s.r.o. je on-line portál zaměřený na prodej, distribuci audioknih s tématikou Boží dílo.

Prodej, e-shop, oprava: - televize, DVD přehrávače, DVD rekordéry, Set-top boxy -domácí kino, kamery, satelity, minisystémy -mikrosystémy, MP3 přehrávače -mobilní telefony, fotoaparáty -dálkové ovladače -možnost opravy v bytě zákazníka. Montáž, kompletní servis elektroniky: -satelity do 48 hod., SAT a set-top-box, TV.

Poskytování služeb v oblasti užití videa a audia na internetu a v síti mobilních operátorů. Zaměření na streamingové vysílání. Komplexní slaboproudé služby: kamerové, bezpečnostní, docházkové, poplašné systémy. DRM aplikace CDN housing.

KNKservis provádí opravy televizoru, monitoru všech značek, dvd, satelitů, set-top-boxů, dálkových ovladačú a drobných domácích elektrospotřebičů. Možnost instalace zakoupené televizní techniky. Servis televizorů THOMSON, prodej a opravy dálkových ovladačů ke všem značkám televizí.

Velkoobchod, prodej: -hudební nástroje, ozvučení: -PEAVEY: -kytary, baskytary, komba, zesilovače a reproboxy -profesionální audio -ZOOM: -kytarové a baskytarové efekty -záznamová zařízení pro zvuk a video. -CARLOS: -španělské kytary -CLARKE -HOHNER. Záruční, pozáruční servis, opravy -značky PEAVEY, ZOOM.

Instalace, servis, opravy: - set - top boxyvnitřní kabelové rozvody - televizory - audio technika - set - top boxy, kontroly kvality a úrovně digitálního signálu.

JP AUTO:Prodej, montáž: -autoalarmy, alarmy -autodoplňky, autopříslušenství. JP VIDEO Video, foto služby: -kopírování starých klasických filmů 8mm a super 8mm na vidoekazety VHS* -možnost úprav, střihů, doprovodné hudby a titulků -natáčení a focení svateb, promocí, křtin, oslav, koncertů, dokumentů, reklam aj.

Služby, montáž: -výstavba telekomunikačních, radiokomunikačních a přenosových systémů -ozvučení - stabilní i mobilní -montáž EZS.

Agentura Zvukar.eu: - ozvučení, scénické i plošné osvětlení, stavba pódií, videoprojekce, lasershow, zajištění diskžokeje a umělců.

Společnost VisualGate s.r.o.je dodavatel a integrátor videokonferenčních a telekonferenčních řešení. Nabízíme nejširší portfolio produktů a služeb pro videokonference a telekonference na trhu. Díky tomu pro vás připravíme optimální konferenční řešení. Zohledníme velikosti vaší místnosti nebo vámi preferované technologické platformy. Poskytneme ...

Firma WESPE s.r.o. z Brna se zabývá videoprodukcí. Provádí natáčení: - firemní, produktová video - medailonky, náborové záležitosti

Kopírky, tiskárny, led obrazovky.

Velkoobchod, prodej - výpočetní technika - elektronika - audio video - síťové adaptéry.

Činnost: - školení, kurzy v oblasti elektroinstalatérství - revize elektrozařízení pro soukromé osoby, firmy, veřejné prostory - pravidelné kontroly, montáže, servis - pěstitelská pálenice

Autorizované prodejní a servisní centrum TOSHIBA. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, leasing, pronájem, splátkový prodej, dealerský prodej (e-shop): -kancelářská technika -multifunkční zařízení -kopírovací stroje, digitální, analogové -kopírky barevné, plnobarevné (kopírka) -tiskárny inkoustové, laserové (tiskárna) ...