TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Ubytovací služby -Pronájem a ...

Prodej - kompaktní disky, CD, MC, DVD. Prodej - vstupenky.

Datum zániku:28.05.2014 Prodej, oprava, servis: -spotřební elektronika -televize, video, rádio, magnetofony, CD přehrávače, hifi věže, kamery, audio-video -bílá technika -mikrovlnné trouby. Záruční a pozáruční autorizovaný servis, oprava: -PANASONIC, TECHNICS. Značky: -PANASONIC, TECHNICS, LE CYGNE ELECTRONIC, DAEWOO, SAMSUNG.

Radiotelevizní služba. Prodej, servis, montáže -antény a anténní systémy, rozvody -satelitní antény a přijímače -digitální televize DVB-T, zapojení a dodání SET TOP boxů. Servis-opravy: -televizní technika (televizory, televize)) -spotřební elektronika -rozhlasy a ozvučení -audio, video.

Specializovaný dodavatel se širokým sortimentem pro telekomunikaci. Rozsah činnosti, obchod, prodej: -telefonní přístroje -modemy ADSL, ISDN -telefonní kabely, spojky, instalační zásuvky -konektory, svorkovnice, redukce -nářadí -domovní technika-audio, videosystémy -aktivní součástky.

Výroba: -elektronické součástky -LCD monitory a televize.

zánik poslední živnosti: 25.11.2013 Ozvučování, půjčovna - ozvučovací technika. Videopůjčovna.

Prodej, e-schop, oprava, servis: -profesionální zvuková, studiová technika -hudební nástroje -světelná technika. Služby: -poradenství při výběru -komplexní vybavení klubů -analýza prostorové akustiky -návrh a realizace ozvučovacích systémů -technická podpora.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí ...