TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Pobočka Šumperk. Videopůjčovna. Půjčovna: -DVD nosiče.

Pobočka Šumperk. Videopůjčovna. Půjčovna: -DVD nosiče.

Pobočka Šumperk. Videopůjčovna. Půjčovna: -DVD nosiče.

Pobočka Šumperk. Videopůjčovna. Půjčovna: -DVD nosiče.

Pobočka Šumperk. Videopůjčovna. Půjčovna: -DVD nosiče. Maloobchod, prodej: -víno.

Videoslužby, krátké prezentační filmy, natáčení pro úřady, natáčení firemních akcí, videoslužby poštou, audioslužby, přepis LP desek, přepis gramofonových desek, elpíčka, přepis VHS kazet na DVD, digitalizace záznamu VHS-C, miniDV, Hi8, Video 8, kopírování filmů, kopírování videozáznamu z kamer HDD, flash disk, přepis starých osmimilimetrových ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - spotřební elektronika - videokamery - fotoaparáty - elektrospotřebiče. Autorizovaný prodejce SONY. Člen sítě Euronics.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče. -spotřební elektronika.

Internetový obchod - filmy na DVD/VHS Internetový obchod - filmy na DVD/VHS - hudba na CD/MC - knihy Internetový obchod - knihy Internetový obchod - hudba na CD/MC

Velkoobchod, internetový obchod e-shop: - playstation - notebooky - PC programy a hry - hardware (LCD monitory, tiskárny, CD/DVD média, základní desky PC, scannery, procesory, mysi, klávesnice, zdroje atd.) - digitální fotoaparáty, kamery - MP3 přehrávače - přenosné paměti a čtečky.

Fotografické práce. Kameramanské práce. Výroba: - reklamní předměty. Vydavatelství a nakladatelská činnost: - publikace - ateliérové foto.

Ozvučení - hudební produkcevýroba, prodej a instalace - zvuková technika Prodej - elektronické vývěsky ELVYS

Úpravy a seřizování: - gramofonyoptické nastavení geometrie přenosek Výroba: - NF zesilovače, předzesilovače, RÍAUDIO - stavebnice z reproduktorů TVM, SEAS, DYNAUDIO, VOCAL - phono předzesilovače RÍAUDIOnávrhy - pasivní reproduktorové výhybky - signálové a reproduktorové kabely

Elektronické zabezpečení místností a objektů: - satelitní komplety a karty - veřejné osvětlení - rozhlasové ústředny - veřejné osvětlení.

Oprava a servis televizorů.

Oprava, servis, maloobchod, prodej: - elektronika (televizory, rádia).

Maloobchod: -elektonika -elektospotřebiče.

Autorizované servisní středisko NOKIA a SONY ERICSSON: - opravy mobilních telefonů v záruční a po záruční době - montáže hands free sad - montáže audio techniky do vozu - montáže antén do vozu Prodej: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům - občanské i profi radiostanice - montáž GPS.

Prodej: - elektrospotřebiče - elektronika

Maloobchod: -elektrospotřebiče -elektronika

Maloobchod, servis, oprava: - elektronika - televizory, satelity, videa.

Maloobchod, prodej, dodávka, montáž, servis: - elektro zboží - elektronika - elektrospotřebiče - fotoaparáty - mobilní telefony.

Oprava, servis: - televizní příjimače - televizory.

Stavební činnost: - stavební firma - stavby na klíč - rekonstrukce - modernizace. Ozvučování kulturních akcí.

Prodej, e-shop: - elektronika - mobilní telefony Samsung, Apple, LG a příslušenství - chytré telefony – smartphone, notebooky, tablety - televizory – LED TV, LCD TV i 3D.