TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Zastoupení společností: -Dynaudio, Plinius, Furutech, Lehmannaudio. Dovoz, prodej: -audiotechnika. -reprosoustavy zn. Dynaudio. -High-End zesilovače.

Prodej, maloobchod: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče -notebooky, počítače -foto, video -auto hifi, GPS

Maloobchod, prodej: - gramofonové desky - CD - televize.

Nabízí: -profesionální mobilní ozvučování a osvětlování kulturních, společenských, sportovních a zábavních akcí širokého rozsahu. Pronájem: -aparatury -práce zvukařů a osvětlovačů -light design -další služby v oboru.

Prodej: - elektrospotřebice - elektro.

Opravy, servis: -elektronika -elektrospotřebiče.

Maloobchod: - elektronika - televize - satelity - videa - antény. Montáž: - satelity - TV rozvody.

Maloobchod, prodej, instalace a služby v oblasti elektroniky : -elektronika -elektrospotřebiče. Reklamace zboží nebo info o stavu vyřízení reklamace - 582340514. Otevírací hodiny: Pondělí - Pátek 9:00 - 18:00 Sobota 9:00 - 12:00 Neděle —

Opravy, servis: -elektrozařízení v kinech.

Půjčovna, prodej: - CD, VHS, DVD a prodej konektorů.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče -chladničky -mrazničky -pračky -televizory -video -mikrovlnné trouby -vysavače -sporáky.

Služby: - ozvučení, pódia a nasvícení akcí na profesionální úrovni - videoprojekce.

Elekto Petr Kment Maloobchod: - elektrospotřebiče - chladničky - mrazničky - pračky - televizory - video - mikrovlnné trouby - vysavače - sporáky - myčky.

Maloobchod, prodej: - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika

Opravy: - spotřební elektronika.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - elektronika (chladničky, mrazničky, pračky, elektrické ohřívače vody, televize, mikrovlnné trouby a jiné spotřebiče).

Ozvučování hudebních, kulturních i jiných produkcí

Služby: - elektroinstalační práce - elektromontáže. Dodávka, montáž: - televizní antény - satelity.

KS Video Pronájem: - AV technika, konferenční technika, datové a video projektory, velkoplošné videoprojekce, live videoprojekce, ozvučení společenských akcí, ozvučení tiskových konferencí. Pronájem: - letní kino - konferenční techniky - videoprojekce - plazmové displeje.

Výroba: - reprosoustavy, reproduktory - zesilovače - gramofony - spotřební elektronika.

Prodej: - bílé zboží - elektronika - domácí potřeby - nářadí a produkty pro zdraví - DVD rekordér a přehrávač - foto - kamery - domácí kina - pračky - sušičky - myčky - lednice - hrnce - vrtačky.

Maloobchod: -elektronika -elektrospotřebiče.