TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Autorizovaný prodejce značky Panasonic, maloobchod, e-shop: - televizory - videokamery - DVD přehrávače - domácí kina - audiosystémy - mikrovlnné trouby - vysavače - holící strojky - elektrospotřebiče.

E-shop: - CD (country, folk) - DVD - knihy

Činnost - revize elektroinstalací, elektrického ručního nářadí - reivze hromosvodů - ozvučení kulturních a sportovních akcí.

Prodej, e-shop: - elektronika - kuchyňské spotřebiče - bytové doplňky - kuchyňské potřeby - koupelnové předložky - termosky

Služby: - televizní a filmová produkce - 2D, 3D grafika, animace. Pronájem: - kamerová, filmová technika.

Oprava, servis: - televizory - LCD monitory - videorekordéry, videa - audiosystémy.

Prodej, montáž, služby: - TV antény - satelity - měření televizního, satelitního signálu - datové rozvody - prodej elektroniky (televizory, audio), PC.

Prodej, servis, montáž: - antény - satelity - spotřební elektronika

Opravy a servis: -TV, LCD, plasma, audio, video, kamery všech typů a značek. -servis elektroniky, opravy průmyslové elektroniky (samostatně nefungujících kusů elektroniky po dohodě) -kompletní pájení BGA (výměna, reflow (ekonom. oprava přetavením) a osazení (horkovzdušná stanice, nikoliv amatérské IR) -malosériové osazení BGA do velikosti ...

Činnost: - ozvučení, osvětlení společenských akcí.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - elektrospotřebiče - automatické pračky, myčky, chladničky - spotřební elektronika - mobilní telefony.

Služby: - postprodukční a nahrávací studio - rozhlasová reklama a spoty - jingly - znělky - nazvučení animací

Prodej, maloobchod: -elektro -bílá technika -televize -hifi -elektrospotřebiče -elektronika.

Servis, opravy - tv, audio, video - dvd, video, hifi systémy.

Služby: - diskjockey, diskžokej, DJ - ozvučení, osvětlení zábavných akcí Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů zn. Husky.

Dodávka: - jazykové učebny a laboratoře pro základní, střední i vysoké školy

-Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního ...

E-shop - domácí elektronika - tablety, MP3 přehrávače - kamery - hodinky.

Služby: - stříhání videozáznamů - střih videa

Oprava, servis, služby: - televizory (v bytě, domácnosti) - instalace set-top boxů - zapojení televizních antén.

Prodej, e-shop, půjčovna: - hudební nástroje - zvuková a světelná technika

Výroba: - audiovizuální díla - dokument - firemní prezentace - reklama - videoklip.