TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Maloobchod: - televize - videa - videopřehrávače - rádia - magnetofony - satelity - antény - antenní zesilovače - součástky pro amatéry - náhradní díly. Opravy veškeré spotřební elektroniky.

Televizní servis. Oprava: - televize - videa - Hi-fi věže - monitory.

Online prodej profesionální ozvučovací, studio a dj techniky. V našem e-shopu naleznete širokou nabídku koncových zesilovačů, mixážních pultů, reprosoustav, cd přehrávačů gramofonů a další techniky pro kapely, hudebníky i dje.

Nabídka: - technické zajištění hudebních koncertů, festivalů, plesů a společenských akcí.

Prodej: - spotřební audiovizuální elektronika.

Shinybow Technology Co., Ltd. je tradičním a osvědčeným výrobcem distributorů a přepínačů audio a video signálů. Průběžný, dlouholetý vývoj, pravidelné inovace a moderní výrobní technologie zajištují špičkovou úroveň výrobků, ktero oceňují zákazníci po celém světě.

Výroba i na zakázku: - pevné obaly vyráběné z překližek, -hliníkové profily -kovové rohy Zajištění, pronájem, půjčovna: -zvuková a světelná technika -aparatura na koncerty, společenské akce

Prodej, servis, montáž: - satelitní zařízení Servis: - TV, - video, - zbezpečovací systémy.

Prodej: -elektrospotřebiče -elektronika.

Elektronika. Komplexní služby: -prodej -instalace -servis záruční i pozáruční TV, audio, video elektronika.

Favia s.r.o. byla založena v září 1992. Cílem bylo vybudování silné velkoobchodní i maloobchodní společnosti, zabývající se distribucí elektrických a plynových spotřebičů pro domácnosti.

Prodej, servis a montáž: -elektronika -televize TV -satelity -videorekordéry -radiopříjímače -magnetofony -mikrovlnné trouby -autorádia -průmyslová elektronika. Revize: -elektrických zařízení -hromosvodů. Montáž: -elektroinstalací -zabezpečovacích zařízení do aut, objektů.

Dovoz, velkoobchod: -HiFi technika. -sluchátka, zesilovače. -reprosoustavy.

Velkoobchod, maloobchod: - elektronika - elektrospotřebiče.

Prodej, montáž, instalace, opravy: -výrobky a zařízení spotřební elektroniky -AUDIO-VIDEO. Montáž, prodej: -antény, TV rozvody -satelitní technika.

ELEKTRO Prodej a servis: -elektrospotřebiče -elektronika.