TOPmedia

Hledáte kompletní nabídku audio video techniky, jako jsou reproduktory, sluchátka, MP3 a MP4, Hi-fi, DVD a Blu-ray, multiroom systémy, domácí kina, CD a DVD přehrávače, reveivery, zesilovače a tunery? Zajistěte si zážitek z dokonalého zvuku a obrazu!

Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Polas Video Studio poskytuje komplexní služby v oblasti audiovizuální produkce. Nabízí vše od firemních a reklamních videí, dokumentů, živých přenosů až po virtuální události. S moderní technikou a kreativním týmem zajišťuje natáčení, střih, animace a dabing. Specializuje se také na lokalizaci a adaptace videí pro různé jazyky. Ideální volba pro ...
Polas Video Studio - Váš partner v audiovizuální tvorbě
Prodej, montáže, instalace: - hifi technika, - audiofilská poslechovka, - TV, audio, video showroom, - satelitní technika, - klimatizace, - kamerové zabezpečovací systémy, - inteligentní elektroinstalace (Loxone). Poskytujeme poradenství v oboru.

Prodej, montáž, instalace: -autoelektronika: -auto hifi -satelitní, video, televizní technika PIONNER, NOKIA, SONY -mobilní telefony -domácí kino -hifi technika -zabezpečení objektů -ozvučení objektů. Maloobchod, prodej: -bílá technika: -ledničky -pračky -sporáky -mikrovlnky -myčky -odsavače -vestavné ...

Servis elektroniky Servis: -klasické, LCD, plazmové televize a počítačové monitory. Montáže: -televizní digitální rozvody v rod.domech a v panelácích -satelitů Prodej: -televizory -videotechnika -audiotechnika.

Televizní opravna Zlín. Opravy: - LCD, LED, Plasma-televizí, televizory - odvezeme a dovezeme.

- Nabídka komponentů pro stereo sestavy a domácí kina - Kamenná prodejna a e-shop - 5 poslechových místností se sestavami všech cenových tříd - Prezentace 4K domácího kina s Dolby Atmos - Záruka 2 roky i pro plátce DPH - 21 let na trhu - Zaměření na High-End komponenty - Úpravy prostorové akustiky - Ozvučení poslechových prostor pro ...

Služby: -montáž a prodej televizních antén -montáž společných televizních antén -montáž kabelových rozvodů -montáž a prodej satelitní techniky -kompletní řešení digitalizace -prodej, instalace a servis elektroniky televizory, set-top-boxy, DVD rekordéry, domácí kina apod.) -montáž domovních telefonů a videotelefonů -montáž kamerových ...

Lošák elektro firma s dlouholetou tradicí se věnuje nejen prodeji bílého zboží a elektroniky, ale i na odborné poradenství při výběru výrobku. Zajistíme veškerý servis a opravu nabízených spotřebičů a elektroniky. Servis, opravy, oprava: -chladničky -ledničky -mrazničky. Prodej i splátkový, doprava a instalace zdarma, odvoz vyřazených ...

Maloobchod, splátkový prodej s akontací i bez, smluvní servis: -televize -video -pračky a chladničky všech značek -myčky a sporáky -vestavné kuchyňské spotřebiče -sklokeramické desky -plynové desky -satelitní a DVB-T technika Prodejny: Napajedla Komenského 1529 Otevírací doba Po-Pá: 9:00-18:00 So: ...

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej domácích elektrospotřebičů, internetový obchod, eshop:: - bílá technika: - pračky, myčky - sporáky - chladničky, ledničky - černá technika: - televize - satelitní technika - videokamery, fotoaparáty - domácí kina, audio - prezentační technika - vestavěné spotřebiče - ...

Prodej a bazar: -hudebních nástrojů -zvukové a světelné techniky -ozvučení kulturních a sportovních akcí.

Oprava, servis, montáž, prodej: -televizory -satelitní systémy -videa -audio technika -rádia -kuchyňské výrobky bílé. Autorizovaný servis - Philips. Maloobchod, prodej: -televizory -VCR -audio.

Oprava, servis, montáž, prodej: -televizory -satelitní systémy -videa -audio technika -rádia -kuchyňské výrobky bílé. Autorizovaný servis - Philips. Maloobchod, prodej: -televizory -VCR -audio.

Nabízím zpracování návrhů reklamní i nekomerční grafiky a práce v oboru fotografie a videa.

Audiovizuální tvorba, výroba a distribuce Výukové a instruktážní filmy pro různé druhy škol, laickou veřejnost, výchovné pracovníky, instruktorská pracoviště, odborné poradny a další instituce.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: -elektrospotřebiče, domácí spotřebiče -audio, video, foto -kancelářská technika -telekomunikace.

Prodej, montáž, instalace, opravy, servis: - satelitní antény - satelity - satelitní přijímače - televizní přijímače - videotechnika.

Internetový obchod se satelitní technikou: -levné satelitní přijímače -satelitní komplety -HDTV komplety -dekodovací karty -konvertory, paraboly Montáže satelitu, nastavení přijímače a další servis.

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

Tiskařské práce: -potisk reklamních a průmyslových předmětů -tisk: -tampónový reklamní, průmyslový. Výroba, prodej: -reklamní předměty -razítka samobarvící, dřevěná, speciální. Práce: -zvukařské: -ozvučení kulturních a společenských akcí. Služby: -hudební produkce.

Prodej: - televizory OVP - sluchátka SONO - audio a video technika PANASONIC, SONY.

Audio, video servis. Opravy: - televizory, videa, černá technika.

Maloobchod, prodej: -elekroinstalační materiál -domácí elektrospotřebiče: -bílá technika: -pračky, myčky, chladničky, ledničky, mrazničky, sporáky. -černá technika: -televize, videorekordéry, DVD, hifi věže.