Prodejní automaty se hodí se do každé školy, firmy či veřejného prostoru. Ať už hledáte automaty na kávu, cukrovinky, bagety, cigarety, mléčné výrobky, nápoje či drobné občerstvení, všechny nabízejí atraktivní design a možnost platby hotově i kartou.

Společnosti ABC Vending s.r.o. poskytuje následující služby: - provozování nápojových a prodejních automatů - prodej nápojových a prodejních automatů - pomoc při zajištění leasingové společnosti na nákup automatů - prodej mincovních zařízení JOFEMAR - prodej instantních nápojů zn. CONTE pro nápojové automaty přímo od výrobce - instatntí ...

Dodávka - balená voda do firem i domácností Dodávka - automaty na vodu do firem i domácností

Nabízíme velkoobchodní prodej a distribuci bazénové chemie dávkovačů, dále prodáváme a pronajímáme automaty pro děti. Prodej: - bazénová chemie - sušáky do bazénů - dětské prodejní automaty.

Prodej - suroviny pro automaty Prodej a pronájem - prodejní automaty na teplé a chlazené nápoje, pro balené suroviny bagety, cukrovinky a hotová jídla

Výhradní dovozce firmy N&W GLOBAL VENDING pro ČR nabízí: - nápojové a prodejní automaty značek NECTA VENDING SOLUTIONS WITTENBORG - automaty na teplé a studené nápoje - prodejní automaty na potraviny, balené nápoje, mražené výrobky a cukrovinky Výhradní dovozce pro ČR: - instantní suroviny do nápojových automatů se značkou ...

Pronájem cigaretových automatů.

Prodej, maloobchod, pronájem, půjčovna: -nápojové automaty Poskytujeme hostinské, poradenské a realitní služby.

Naše firma Š&Sch., s.r.o. provozuje od roku 1991 nápojové automaty, ke kterým postupně přidala i automaty na kusové zboží. Zaujímáme jedno z předních míst v poskytování komplexního servisu a služeb v oblasti prodejních automatů.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Automaty na prodej: -chlazených nápojů v plechovkách nebo lahvích -teplé a chlazené nápoje -filtrované kávy -potravin -příslušenství.

Prodej, servis: - výrobky Mars Electronics International - mincovníky - čtečky bankovek

Výrobce a distributor kojenecké vody FROMIN. Aquamaty: - celá modelová řada AQUAMATŮ je určena ke stáčení stolní vody FROMIN ve vratných barelech o objemu 18, 9 l. Pro zachování vysoké kvality vody a aktivní ochrany před vnějšími vlivy, jsou vratné barely vybaveny bezpečnostním uzávěrem.

Výhradní distributor vodních filtrů firmy CUNO pro Českou republiku a autorizovaný dovozce výrobníků sodovky pro kancelářské a průmyslové objekty.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů.

Velkoobchod a maloobchod s tabákem: - cigaretové automaty (provoz a prodej) - tabákové výrobky - cigarety - tabáky - doutníky, kubánské doutníky - kompletní potřeby pro kuřáky (zapalovače, dutinky) - denní tisk, časopisy - telefonní kupony - jízdenky. Provozovna: - Pražská tržnice, Hala č. 8 - 170 00 Praha 7 - ...

Nabízíme balenou pramenitou vodu ŠUMAVSKÝ PRAMEN -velkoobjemové vratné obaly 18, 9 litru. Automaty na stáčení vody - prodej, pronájem, servis. Minerální voda v balení 18, 9 l. Výroba, velkoobchod, maloobchod - distribuce po celé ČR a SR. Pitný režim. Velkoobchod s nápoji

Automaty potravinové a nápojové. Prodej, nájem a zajištění bezplatného provozu. Výhradní zastoupení Automatic Products a Wittern Group.

Prodej a pronájem nápojových automatů, kávovarů, strojů na espresso a strojů na vodu. Komplexní řešení pro firmy, kanceláře i gastroprovozovny.

Nápojové automaty a balená, pramenitá, stolní voda Aqua Oasa ve vratných obalech 18, 9l. Nabízíme prodej, dotovaný prodej a pronájem výdejních stojanů. Možnost zapůjčení na 14dní.

Prodej, oprava, servis: - mincovníky NRI - časové automaty zn. Beckmann - čtečky bankovek zn. CashCode. Výhradní zastoupení, autorizovaný servis: - mincovníky NRI - časové automaty zn. Beckmann.

Prodej nápojových automatů.

Výhradní dovozce italských automatických kávovarů a větších nápojových automatů značky SAECO. Velkoobchod,maloobchod a servis gastronomických zařízení: - výrobníky ledu - myčky - barová zařízení - grily - kuchyňské celky - fritézy - salamandry - další gastronomická zažízení.

Detektory bankovek. Dovoz: - počítaček bankovek - ověřovače pravosti bankovek značky Counterfeit CopTM.