Mezi komponenty potřebné k instalaci a zavedení elektrické sítě řadíme zásuvky, vypínače, pojistky, chrániče, jističe, výbojky, svorky a další komponenty. Vše musí být vysoce kvalitní a dodáno od spolehlivých výrobců.

Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Společnost ELKOMP Kroměříž, spol. s r.o. vyrábí a prodává elektrokomponenty převážně pro automobilový průmysl a regulační techniku. Osazuje plošné spoje, vyrábí regulátory pro alternátory, výkonové vypínače - odpojovače, měniče napětí. Zajišťuje komplexní řešení při vývoji a výrobě elektronických zařízení.
Elektrokomponenty pro automobilový průmysl a regulační techniku
Power Metallurgy Elektronic Components Výroba, prodej : - elektrotechnické součástky : - toroidní feritové odrušovací tlumivky - SMD odrušovací tlumivky - výkonové proudově kompenzované feritové odrušovací tlumivky - nanokrystalické odrušovací tlumivky.

Výroba: - záložní napájecí systémy. Vývoj a výroba: - elektronické součástí a komponentů pro dálkové dohledy a řízení napájecích systémů. Elektronika pro řízení systému klimatizace.

E-shop, internetový obchod: - obalové materiály - sáčky, tašky, pytle - balící papír, dárkové tašky a stuhy - plastové nádobí a kelímky - drogerie, úklidové prostředky - svíčky - elektro, osvětlení - zahradní potřeby - autopříslušenství a další.

Vývoj a výroba: - elektrické přístroje - zkušební a unikátní jednoúčelové elektrické zařízení - topné jednotky pro trakční vozidla - výzbroj skříní Servis a služby: - servis stejnosměrných rychlovypínačů a jiných spínacích přístrojů - metrologie.

FitCraft Energy vyrábí velkokapacitní akumulátory pro ostrovní systémy - SAVEBOX. Jde o zařízení pro uchování elektrické energie z obnovitelných zdrojů, které lze dobíjet z fotovoltaiky, větrné turbíny, ze sítě či generátoru.

Společnost KTP je zaběhlou firmu s 10letou tradicí na trhu se zařízeními pro indukční ohřev. Vývoj, konstrukce a montáž zařízení pro indukční ohřev a jednoúčelové elektroniky. Obrábění mechanických dílů Konstrukce a výroba: - vrtací a závitovací hlavy - upínače - rozpínací přípravky - nožové držáky - speciální držáky na sk ...

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické zařízení. Zemní práce. Stavební práce. Protlaky.

Prodej, servis: -startovací, trakční, staniční a záložní akumulátory, baterie -nabíjecí technika -měřící technika. Zastoupení těchto významných výrobců: -TAB Mežica, Slovinsko -Dyno Europe, Belgie -ZAP SZNAJDER BATTERIEN, Polsko -Truck-Lite, Německo -AEB, Belgie -BAE, Německo -FERVE, Španělsko -AMC, Španělsko

Vývoj, výroba: -informační elektronické systémy pro hromadnou dopravu -řidičská trenažérová technika, trenažéry pro autoškoly -systémový software.

Výroba elektroniky a elektrických zařízení

Montáž a oprava elektrických zařízení, instalace hromosvodů, elektroinstalace.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Velkoobchodní a maloobchodní prodej elektroizolačních materiálů pod obchodním označením KARTIT ( Pertinax ), TEXTIT ( Texgumoid ), SKLOTEXTIT. Uvedený materiál dodáváme v podobě desek, trubek, tyčí, popřípadě přířezů nebo v jiných požadovaných úpravách dle dodané výkresové dokumentace. Produkty: Desky - Kartit, Pertinax, Hp 2061, PFCP ...

Výroba: - elektromechanické termostaty pro chladící zařízení.

Prodej: - alarm Jablotron v Olomouci - OMRON automatizační technika - elektrosoučástky - servis elektrospotřebičů - servis - zdroje pro notebooky - čištění dálkových ovladačů - fotoslužby - zhotovení fotografií.

Výroba: - elektrické stroje, přístroje. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Poskytování software. Prodej a servis kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu. Počítačové sítě. Pokladní systémy.

Maloobchod, prodej: - elektronika, elektrospotřebiče - spotřební průmyslové zboží.

Výroba, opravy, servis: - elektronická zařízení. Opravy, servis: - zemědělské stroje, zemědělská technika: - kombajny.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče - převíjení elektromotorů. Prodej náhradních dílů. Výroba cívek do různých brzd. Velkoprádelenské techniky.

Výroba zdravotnických prostředků. Výroba elektronických součástek. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd: - testování, měření, analýzy a kontroly.

Projekce, dodávka, montáž, revize: -elektrická zařízení.

Úpravy a seřizování: - gramofonyoptické nastavení geometrie přenosek Výroba: - NF zesilovače, předzesilovače, RÍAUDIO - stavebnice z reproduktorů TVM, SEAS, DYNAUDIO, VOCAL - phono předzesilovače RÍAUDIOnávrhy - pasivní reproduktorové výhybky - signálové a reproduktorové kabely