Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Dodávka, prodej, montáž, servis: -tepelná čerpadla -klimatizace -čističe vzduchu -vysoušeče vzduchu -filtry na odstranění mechanických nečistot z vody -vzduchotechnika -solární panely.

Vzduchotechnické systémy výroba a prodej. Staráme se o realizaci vzduchotechniky, klimatizace, gastro a centrálních vysavačů HUSKY.

Vzduchotechnika a klimatizace Prodej: - ventilátory - axiální, radiální, nástěnné, potrubní, střešní, zvukově izolované - vzduchotechnika - vzduchovody - ohebné hadice, flexopotrubí, spiropotrubí, zvukově a tepelně izolované potrubí - příslušenství - závitové tyče, lištové příruby, samolepící pásky, zvukově a tepelně izolované potrubí - ...

Dodávka, montáž, servis: -klimatizace. -teplená čerpadla.

Maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy: -chladničky, mrazničky -chladící zařízení obchodů a restaurací -autoklimatizece -klimatizace budov. Služby: -vybavení provozoven chladící technikou.

Výroba, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - vzduchotechnické celky - koncové prvky vzduchotechnických zařízení - anemostaty, výustky, mřížky - teplovzdušné agregáty AKL15 a AKL3

Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční, pozáruční servis, opravy: -chladící a klimatizační technika -vybavení prodejen, restaurací a kuchyní -ledničky, chladničky i kombinované -prosklené chladničky -chladicí a mrazicí boxy a truhly -chladicí vitríny a skříně -klimatizační jednotky čističky vzduchu. Velkoobchod, maloobchod, ...

Montáž, servis a revize: -průmyslová vzduchotechnika -revize požárních klapek.

Služby: -ekologie ovzduší -průmyslová vzduchotechnika a klimatizace se zaměřením na fitrování nečistot z ovduší.

Projekce, dodávka, montáž: -klimatizace, větrání, odprašování -filtrace.

Servis a montáž klimatizace a tepelných čerpadel.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Projekce, dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika, klimatizace. Obchodní, dodavatelské a zprostředkovatelské služby a dodávky vzduchotechnických zařízení.

Projekce, montáž, instalace a servis: -topení -solární zařízení -plynoinstalace -vodoinstalace -klimatizace -měření a regulace.

Prodej, výroba, projekce, montáže, vzduchotechniky: -zastoupení DCE TORIT-DONALDSON Dust Collection Group -odsávací systémy pro termické dělení, svařování, žárový nástřik, tryskání, broušení, pokovování, obrábění -dodávky vzduchotechniky pro průmysl -strojírenský, keramický, sklářský, papírenský, gumárenský, metalurgický -filtry a ...

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika a klimatizace -odvětrání kotelen -měření a regulace -odsávání výfukových plynů z autoprovozů a garáží -topení, voda, plyn -zdravotechnická instalace -kuchyňská technologie -bazénová technologie, klimatizace bazénů -izolace tepelné, zvukové, protipožární -povrchové úpravy ocelových ...

Dodávka: -elektroinstalační materiál. Elektroinstalační práce. Návrh, montáž: -tepelná čerpadla. Dodávka, montáž, servis: -klimatizace -vzduchotechnika.

Výroba, dodávka : -zařízení pro čištění a úpravu vzduchu -kompletní dodávky vzduchotechnických zařízení -textilní filtry se zpětným a pulzním proplachem -mechanické, elektrické odlučovače -ventilátory axiální, radiální a speciální pro větrání tunelů a metra -elementy pneumatické dopravy, rotačních a komorových podavačů ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Prodej a montáž - plynové spotřebiče BUDERUS - kotle VIESSMANN Vodoinstalační práce Montáž - chladící zařízení Montáž - klimatizace

Prodej, montáž: -chladící zařízení na nákladní vozidla, autobusy -agregáty CARRIER TRANSICOLD Servis a náhradní díly -klimatizační zařízení CARRIER -chlazení, chladící boxy.

Služby: -vzduchové rozvody, kompresorovny Maloobchod, prodej, opravy, servis: -svařovací technika. Prodej, servis: -pístové i šroubové kompresory ORLÍK, SCHNEIDER BOHEMIA, ATMOS Chrást.

Výroba, prodej: -vysokotlaké a středotlaké radiální ventilátory -mazací agregáty -příslušenství ventilátorů -klapky, kompenzátory.

Generální zastoupení pro ČR a SR FRIVENT. Prodej, servis, poradenství: -vzduchotechnická zařízení -větrání, vytápění, chlazení, klimatizace -odvlhčování bazénových hal.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -stavební stroje -kráčivé bagry -naftové motory -vzduchotechnika. Služby: -stavební práce.