Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Služby - webdesign - tvorba webových stránek - servis PC.

Služby - dodávka, servis PC, výpočetní techniky - implementace softwaru - návrh a realizace sítí.

Nabízíme registrační pokladny Optima a EURO, počítačové pokladní systémy a počítače. Poskytujeme ekonomický software ÚČTO. Prodej - kopírky - pokladní systémy Prodej - faxy - telefony Prodej - počítače - tiskárny Školení - výpočetní technika

Prodej, servis: - počítače. Služby: - správa počítačových sítí - vývoj software.

Prodej, servis: - výpočetní technika - hardware, software.

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Prodej - počítače - notebooky - navigace.

Služby: - autoelektro servis - chiptuning. Oprava, servis: - televize - audio, video - počítače. Montáž, servis: - antény.

Služby - prodej a opravy počítačů, notebooků - návrh a realizace PC sítí - návrh a realizace kamerových systémů, zabezpečení objektů a majetku - internetové připojení.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Testování, měření, analýzy a kontroly -Překladatelská a tlumočnická ...

Připojení k internetu ISP Montáž počítačových sítí Montáž zabezpečovacích systémů Servis - počítače - počítačové sítě

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače

Prodej a servis: - výpočetní a kancelářská technika - pokladny a pokladní sítě - kopírovací stroje - pokladny a systémy - kancelářský papír - skartovací stroje - restronik/Shoptronik - digitální váhy - čtečky čárových kódů - počítačky bankovek - tiskárny - kamerové systémy. Komplexní služby, kompletní sortiment.

Prodej, servis - počítače, PC - notebooky, netbooky - LCD monitory. Služby - správa počítačových sítí - reinstalace, zálohování dat, odvirování.

Prodej, maloobchod, servis, instalace, e-shop, internetový obchod: - výpočetní, kancelářská technika - pokladní systémy. Velkoobchod, distribuce: - mobilní telefony.

Činnost: - služby v oblasti informačních technologií - webhosting - serverová řešení - počítačové sítě - telefonní ústředy - prodej HW a SW

Velkoobchod: - šicí stroje - horská kola - počítače - topné oleje. Výroba pekárenských a cukrářských výrobků kromě trvanlivých.

E-shop: - síťové prvky - kabely, konektory, spojky - napájecí adaptéry - switche, routery

Prodej, e-shop - stolní počítače - notebooky - tablety, čtečky - pokladní systémy - tiskárny. Servis, opravy - výpočetní technika - PC. Služby - inteligentní domy, elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy.

Služby - internetové připojení - prodej a servis IT - poradenství v oblasti správy sítí.

Služby - servis tiskáren - opravy a servis elektroniky (počítače, notebooky, mobilní telefony, TV).

Velkoobchod elektro: - audio - televizory - video - domácí kina - mobilní telefony - foto - počítače - ostatní elektro - chladničky a mrazničky - myčky, pračky a sušičky - sporáky, varné desky a mikrovlné trouby - vysavače - kávovary.

Kašpar computers je firma působící na trhu s výpočetní technikou, dnes již s více než dvacetiletou tradicí. Pro své zákazníky jak z firemní oblasti, tak i z řad domácích uživatelů, nabízíme široký sortiment zboží a služeb, tj. značkové počítačové sestavy a komponenty, především HP, dále programy pro kancelářské, účetní a obchodní aplikace firem ...

E-shop: - počítače - notebooky - výpočetní technika - televizory - síťové prvky - herní konzole - fotoaparáty