Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - IT služby - vývoj webových aplikací a systémů

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopů. Prodej: - počítače, PC sestavy - zabezpečovací technika. Pozáruční servis: - notebooky - monitorů - mobilních telefonů.

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

- poskytování software a poradeství v oblasti hardware a software -zprostředkování služeb.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Návrhy a realizace domácích i firemích sítí LAN.

Oprava, servis: - počítače, výpočetní technika.

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Prodej počítačů, tabletů, mobilních telefonů a ostatní elektroniky.

Maloobchod: -televizory -počítače, kancelář -fotoaparáty -kamery -audio - video -auto -chladničky -mrazničky -pračky -sušičky prádla -sporáky -myčky nádobí -mikrovlnné trouby -vestavné spotřebiče -malé elektrospotřebiče -kuchyňské spotřebiče -gorenje OPTIMAL CLUB -gorenje SIMPLICITY -ohřívače vody.

Prodej počítače PC, kancelářská a výpočetní technika.

Prodej počítače PC, kancelářská a výpočetní technika.

Služby: - instalace, správa počítače, servery - realizace profesionální wifi

Činnost: - kovovýroba - frézování - soustružení

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Prodej kvasného lihu, ...

Návrh, realizace, montáž: - bezpečnostní systémy - kamery - elektronické zabezpečovací systémy.

Specializujeme se na prodej a servis produktů Apple v Liberci. Nabízíme kompletní sortiment produktů Mac, iPhone, iPod, iPad, Apple Watch, Apple TV, HomePod, příslušenství a doplňky. Poskytujeme záruční a pozáruční servis Apple. Provádíme instalace a servis kamerových systemů Netgeer a Hikvision. Možnost nákupu spotřebního materiálu značky Canon, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, opravy, e-shop: - výpočetní technika, počítače, hardware ekonomický software - kancelářská technika - hry, herní zařízení pro počítače - modemy - komponenty výpočetní techniky - spotřební materiál pro tiskárny - refill sady pro tiskárny - zásilkový prodej - internetový obchod - ...

Prodej, e-shop - poskytovatel internetového připojení, HDTV a VOIP telefonie - vypočetní technika a počítače. - výrobce informačních kiosků

Společnost DELL Computer Corporation je dnes celosvětově jedním z nejžádanějších dodavatelů počítačových systémů a předním poskytovatelem produktů a služeb, které zákazníci po celém světě využívají k budování ICT infrastruktury a Internetu.

Činnost: - tvorba mobilních a internetových aplikací

Prodej: - hardware. Servis: - hardware. Poskytování: - připojení k internetu. Realizace: - datové sítě.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.