Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej hardware, software, telefony, digitální technika.

Prodej nových i bazarových počítačových her.

Levná výpočetní technika a komponenty. Web, správa sítí.

Výhradní distributor produktů společnosti Altium - software i hardware, včetně kompilátorů dceřinné společnosti TASKING v České i Slovenské republice.

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Zastoupení ACER pro ČR, servisní centrum. Prodej, servis: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice - tablety - mobilní telefony.

Velkoobchod, prodej: - tablety, mobilní telefony, herní konzole, procesory, HDD, atd.

Dodávka - hardware počítače, notebooky, servery Správa, servis - IT servery, tiskárny, notebooky Projektování - počítačové sítě LAN, WAN Data - zálohování.

E-shop - vybavení k PC. Počítačové příslušenství.

Prodej, servis, oprava i pozáruční, repase: -značková výpočetní technika, hardware: -značky OKI COMPAQ, HEWLETT-PACKARD, EPSON, STAR -počítače, monitory, tiskárny, modemy, síťové karty, skenery, záložní zdroje -programové vybavení, software: -MICROSOFT, LOTUS, BORLAND, NOVELL, ADOBE -instalace -speciální na zakázku ...

Značky: VANGUARD, GOLLA, PURO, EYELEAD, ENERGIZER(PHOTO-VIDEO) Dovozce, prodej, e-shop: -stativy, foto kufry, foto brašny, pouzdra, foto batohy, dalekohledy -čistící soupravy -mobil a pc příslušenství brašny, batohy, ochranné obaly.

Opravy: - řídící elektronika Vývoj a opravy - CNC stroje Prodej: - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika - spotřební materiál Servis - tiskárny LEXMARK - výpočetní technika Poskytuje - poradenství.

Distribuce - IT produkty v oblasti telekomunikací a síťové bezpečnosti.

Vyúčtování vykázané péče zdravotnických zařízení - komplexní služby v oblasti zpracování dokladů pro zdravotní pojišťovny - komunikace se zdravotními pojišťovnami on - line přes portály Prodej, servis: - telekomunikační technika. Nastavení - telefon s operačním systémem ANDROID. Prodej, servis: - výpočetní technika - výpočetní ...

Komplexní činnost, prodej, návrh, poradenství, školení v oblasti výpočetní techniky. Prodej, servis: -výpočetní technika a periferní zařízení (IBM, HP, TOSHIBA, ACER) -bezdrátové elektronické časomíry -speciální software (SW) pro nevidomé a slabozraké (OKO, WinMonitor) -speciální program podvojné účetnictví pro příspěvkové ...

Internetový obchod. E-obchod. Služby: -renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup prázdných tonerů a cartridge -tonery a cartridge zn. WECARE -tonery pro laserové tiskárny a kopírky -inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny -barvicí kazety pro jehličkové tiskárny -fólie pro faxy -papíry všech druhů - xerox, ...

Činnost: - stavební dozor. Prodej software: - produkty Apple - Microsoft Dynamics NAV.

Výroba a oprava elektrických zařízení, serverů i osobních počítačů.

Maloobchod, prodej: -datová média -audio, video kazety -baterie a nabíječky -blu-ray -brašny k NTB -CD-R, CD-RW -čistící prostředky -datové pásky -diskety 3, 5 1, 44MB -doplňky -DVD+-R(W), DVD-RAM -externí HDD -flash disky - USB Paměti -foto a kancelářské papíry -herní ovladače -kabely, redukce ...

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.