Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

HEWLETT-PACKARD prodej: - osobní počítače, výpočetní technika, PC - tiskárny laserové, inkoustové - skenery - scannery - plotry - servery NT a UNIX - měřící a testovací technika - analytické přístroje.

E - shop - elektronická zabezpečovací technika E - shop - audio - video E-shop - domácí spotřebiče E-shop - fotopřístroje E-shop - kancelářská technika E - shop - mobilní telefony E - shop - elektronické cigarety E - shop - audio ...

Dodávky, prodej: - specializované sestavy elektroniky, počítačů Apple - příslušenství k hardware.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Best Buy online obchod kde najdete všechno pro Gps navigace, počítač, baterie, nabíječky, datová média, elektro, kabely, redukce, wifi, paměťová média, tiskárny, usb, kancelářské potřeby, multimedia a různé jiné.

Prodej - počítače Servis - počítače Poskytuje - poradenství v oblasti počítačové bezpečnosti

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikace - webhosting, SEO - prodej a servis PC a příslušenství.

Zastoupení ACER pro ČR. Výroba, prodej: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice.

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

TriComp Prodej a servis výpočetní techniky. Prodej spotřebního materiálu pro tiskárny. Expresní servis počítačů.

E-shop: - široký sortiment informační techniky - počítače, notebooky, LCD monitory, tiskárny, led žárovky, navigace, fotoaparáty, sluchátka, PC komponenty, tonery a inkousty.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -obsluha automatizovaných kotelen -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej (s výjimkou obchod.živností uvedených v příl.1-3 zák.č.455/91 Sb., v platném znění)

Společnost asupport byla založena na začátku roku 2003 s cílem vybudovat striktně nezávislou servisní organizaci působící v regionu střední a východní Evropy. Je postaven na týmu zkušených odborníků a techniků s orientací na produkty IT pro koncové zákazníky jako: - přenosné a stolní počítače - tablety - servery - tiskárny - ...

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Servis, opravy, údržba a prodej nové i použité: - kancelářské techniky - výpočetní techniky.

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Prodej, Služby: - výpočetní technika, SW a HW servis, tvorba aplikací na zakázku, SWM - software pro řízení sportovních a relaxačních center. Vývoj, prodej, instalace : -řídicí systémy pro sportovní, relaxační a wellness centra, solární studia

Oprava a optimalizace počítačů.

Data a videoprojektory, návrh a realizace prezentačních školicích a konferenčních místností na klíč, řídicí systémy, projekční plochy, pronájem techniky.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika PLEXIM, DELL, FUJITSU-SIEMENS, ACER -počítače -kancelářská technika: -tiskárny EPSON, HEWLETT PACKARD, CANON, MINOLTA.

INTERNETOVÝ OBCHOD NAKUPUJME.cz Internetový prodej zboží: -foto-video -výpočetní technika prodejna: Přístavní 39, Praha 7, 170 00 Česká republika

Servis a prodej informačních technologií, diagnostického a opravného software.

POČÍTAČE RADLICKÁ. Autorizovaný prodejce a servis počítačů Brave. Kompletní servisní činnost v oblasti počítačů. Hardware: - montáž PC - čištění, opravy periférií a mechanik - opravy PC - instalace karet, HW.