Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Distribuce, e-shop a servis počítačů a elektroniky.

Činnost: - správa a projektování sítí - outsourcing IT - webhosting, serverhosting

Činnost: - IT služby - kontrola, údržba a správa hardware a software - tvorba aplikací - instalace a konfigurace desktopových systémů a aplikací - kompletní inventarizace HW a SW.....a další služby. E-shop: - počítače - výpočetní technika - mobilní telefony - navigace - televizory....atd.

Opravy domácích spotřebičů a elektroniky: - pračky - sušičky - myčky - notebooky - PC - fotoaparáty - kávovary - robotické vysavače.

IT služby: - návrh a dodávky nových IT technologií - modernizace IT technologií - návrh, konstrukce a správa počítačových sítí - zabezpečení IT technologií - servis a poradenství.

Služby: - počítačové sítě - informační systémy - hotelové systémy - počítače visualPC - multimediální karty - Pinnacle, Matrox - servisní služby - záchrana dat - školení a konzultace - obchodování přes internet - reklama na internetu - produkce titulů na CD-ROM

Služby: - servis výpočetní techniky - nabídka zabezpečovacích systémů - technická a produktová fotografie - digitalizace fotografických materiálů a archivace dokumentů.

Vyvíjíme databázové, komunikační a webové aplikace.

Výroba: - převodníky do optických vláken pro počítačové sítě

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových řídících systémů.

Půjčovna: - vysílačky - GSM WIFI routery - megafony.

Služby: - servis a prodej výpočetní techniky - počítače a notebooky - herní zařízení

Servis a prodej výpočetní techniky Poradenství - počítačová gramotnost

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníci mohou zaparkovat přímo v areálu R1D1 Office house v Roztylské ulici, je tam monitorované parkoviště.

Firma INKOROS, spol. s r.o. nabízí cloudové služby a služby datacentra. Zajistíme vám komplexní servis od montážních prací po fyzické zabezpečení objektů a správu IT.

Firma RK-EMPTIES působí i v lokalitě Praha - zajišťuje výkup a svoz prázdných tonerů, cartridge. Vykupujeme originální i renovované tonery. Ekologická likvidace či renovace - likvidujeme i poškozené či kompatibilní tonery, napodobeniny z Číny. Působíme po celé ČR, převážně v regionu Zlínský kraj. Výkup tonerů lze provést snadno on-line, ...

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a ...

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

Zabýváme se importem a exportem zboží v rámci EU, USA a Kanady, Asie. Dovoz zboží na zakázku dle požadavků klienta. Přivezeme elektroniku, mobilní telefony, příslušenství, PC, stroje, oděvy, módní doplňky a další. Objednaný sortiment je vždy v rámci přepravy řádně pojištěn.

Naše prodejna se nachází na Praze 6 v Dejvicích. V posledních letech jsme se kvůli většímu zájmu blíže specializovali na kompletní servisní služby v oblasti jak mobilní (APPLE) tak výpočetní technologie. Věříme, že i díky stále větší poptávce, jsme nadále schopni co nejefektivněji řešit Vaše požadavky k Vaši plné spokojenosti. Specializujeme se ...

Expresní servis notebooků a počítačů na počkání v Praze. Opravíme Vám zařízení na počkání a to i u Vás doma. Jsme levný a rychlý pozáručný servis. Servisujeme Všechny značky zařízení. Servis notebooků Servis Pc Servis smartphone na počkání

Jsme mezinárodně uznávanou technologickou společností, která se zaměřuje na obor systémové integrace. Potřebujete spolehlivého partnera v oboru průmyslové komunikace a průmyslové automatizace? Dokážeme se přizpůsobit téměř jakýmkoliv požadavkům a vždy splnit vaše nejvyšší očekávání.

Zaměřujeme se na výhradní servis a opravy produktů Apple, zejména iPhone, iPad, iPod, MacBook, Watch a Apple TV. Profesionální a rychlý servis Apple zařízení na počkání a se zárukou. Zároveň nabízíme softwarové poradenství, upgrady počítačů Apple apod.

Oprava, servis: - tiskárny a multifunkční zařízení