KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

EDARO SERVIS s.r.o. se zaměřuje na servis výpočetní techniky a prodej počítačových sestav, notebooků a spotřebního materiálu.

Společnost Eden mobil s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy, prodej, výkup a odblokování mobilních zařízení.

TPunix s.r.o. provozuje e-shop ipato.cz, který má bohatý sortiment mobilů, tabletů, chytrých hodinek, tvrzených skel a dalšího příslušenství.

BMDATA s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis IT, správu serverů a sítí, tvorbu webových stránek a na EET pokladny.

King Stores s.r.o. provozuje internetový obchod AppleKing.cz, který se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení značky Apple včetně příslušenství.

FORTE technik s.r.o. se specializuje na servis centrálních a decentrálních střídačů SolarMax a na montáž, opravy a revize elektrických zařízení.

Společnost APIQA s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy počítačů a notebooků a tvorbu webových prezentací na míru.

RONITAN s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, krytů, ochranných skel a dalšího příslušenství.

Kamil Štěpánek se specializuje na servis notebooků, tabletů, mobilních zařízení, displejů a mikrofonů.

Společnost je držitelem ISO 9002. Činnost v silnoproudých a energetických rozvodech a stavebnictví. Komplexní zabezpečení, projekty, realizace, revize: -silnoproudé a energetické rozvody v široké oblasti investiční výstavby -počítačové zpracování dokumentací inženýrských sítí -projekce sítí NN, VN, VO, trafostanice VN/NN, ...

Společnost JO Technlogy se zabývá vývojem a následnou vlastnoruční výrobou LED svítidel. Vyrábíme světla založena na čisté, nízkoenergetické technologii LED. Naše osvětlení mají uplatnění v interiérech a exteriérech domácností i v různých druzích průmyslu.

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek

Komplexní počítačové služby pro malé a střední firmy, kompletní IT služby: -vývoj softwarových aplikací -rozvržení investic a efektivní budování počítačového vybavení v návaznosti na rozvoj společnosti -zaškolení personálu -konzultační služby -instalace, konfigurace, provoz a údržba počítačů, správa sítí, serverů a síťových prvků ...

Společnost Commsys Technology s.r.o. zajišťuje bezpečnostní technologie: -zabezpečovací systém EZS -požární signalizace -kamerový systém -datové sítě

Společnost je certifikována dle ČSN EN ISO 9001:2001 Společnost je zapojená do systému EKO-KOM. Společnost je držitelem certifikátů EKOLAMP a Merit Concept A. Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, trubky, lišty, kabelové žlaby, upevňovací materiál ...

Langr klimatizace s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a montáž chladící a klimatizační techniky a provádí revize těsnosti chladících zařízení.

Pealock holding, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zámků na jízdní kola a lyže.

ANPETRADE s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej stínění, ventilátorů, chladičů, motorů, LED pásek a mnoho dalšího.

Zebra PCB s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej osazených a tištěných desek plošných spojů.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

Společnost ELEKTROBOSS s.r.o. se specializuje na zabezpečovací a kamerové systémy, strukturované kabeláže, videotelefony, hromosvody, rozvaděče a mnoho dalšího.

Společnost Aku Energy s.r.o. výzkum, vývoj, výrobu a prodej různých druhů baterií, akumulátorů a nabíjecích zařízení.