KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Společnost Delogy Projects s.r.o. se zaměřuje na zabezpečovací a kamerové systémy, elektroinstalace, datové sítě a systémy kontroly vstupu.

Společnost LIGHTINGPRO s.r.o. se zaměřuje na návrhy a dodávku svítidel, zakázkovou výrobu atypických svítidel a měření hladiny osvětlení.

Chytré bydlení s.r.o. se zaměřuje na instalace a správu internetu a sítí v domácnostech a firmách, na chytré domácnosti, fotovoltaiku a provozuje e-shop s výrobky pro chytrou domácnost.

Jan Weber se zaměřuje na výrobu elektroniky na zakázku, osazování desek, připravuje kabeláž a opravuje DPS.

Elektro-Monteur s.r.o. se zaměřuje na výrobu rozvodů, elektromontážní práce, programování, automatizaci, regulaci topení a chlazení a mnoho dalšího,

Autorizovaný prodej a servis Lenovo. Notebooky, počítače, tablety, telefony, servery Lenovo. Zákazníkům doporučujeme parkování v přilehlých ulicích.

SEAMO spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej: - výkonové odpory - brzdné odpory pro frekvenční měniče - rozběhové odpory pro jeřáby - zatěžovací a ochranné odpory výkonů od 200W do 6MW. Dodávka generátorů, motorů od 10kW do 1MW, dodávky a instalace frekvenčních měničů a střídačů.

Mgr. Lubomír Soldán se zaměřuje na grafický design, tvorbu videí, animací a na marketing a fotografování.

-Správa a údržba nemovitostí -Dokončovací stavební práce -Ubytovací služby Malířství, natěračství Truhlářství, podlahářství

Virtual Visit, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu virtuálních prohlídek, videí a na tvorbu webových stránek.

DEKOLAMP s.r.o. se zaměřuje na návrhy osvětlení, kalkulace a poradenství.

NovaStudios s.r.o. se zaměřuje na SEO, web design a na opravu počítačů a notebooků.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby -papír -psací potřeby -školní potřeby -drogerie -kancelářský nábytek -tiskárny, tonery, cartridge.

Společnost Darfon Electronics Czech s.r.o. je výrobce klávesnic pro notebooky.

Společnost D.V.F. s. r.o. má na svém e-shopu v sortimentu: - fotoaparáty - digitální zrcadlovky - objektivy, stativy - paměťové karty - foto příslušenství.

Společnost provozuje revizní činnost - revize elektra - revize zdvihacích zařízení - revize hromosvodů. Služby v oblasti BOZP a PO.

Internetový obchod luxusních doplňků pro Apple výrobky iPhone, iPad, MacBook. - přívěsky na mobily - luxusníí obaly - kryty a pouzdra - sluchátka iPhone Swarovski - nálepky - nabíječky

Meister Design s.r.o. je firma podnikající v oboru podlah. Podlahy instalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebních firem. Sortiment: - variabilní panely - podlahové krytiny - lišty - světla. Konzultace, poradenství, montáž, rekonstrukce v oboru podlah. Meister Design s.r.o. - Vzorkovna Lukáš Mrkvica Ponětovská ...

Služby - finanční, manažerskéh a obchodní.

Společnost Electronic Design and Service s.r.o.zajišťuje výrobu elektroniky a mikroelektroniky s využitím technologie povrchové montáže (SMT): -měřící a regulační (řídící systémy) -mikroprocesorová technika a aplikace. Služby: -inženýrská a projekční činnost -návrh, osazování a pájení plošných spojů v SMD* na automatu. Výrobky: ...

Společnost zajišťuje poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a ...

Služby: - partnerství a outsourcing v oblasti online technické podpory pro firmy i domácnosti - servis PC online - odvirování PC - zrychlení - servis Na Klik affiliate program.

Výroba a dodávka elektronických součástek - elektrické konektory, kabely a dráty.

Společnost Mag 45, s.r.o. je poskytovatel logistických služeb a dodavatel dílů pro hightech průmysl a elektrotechnický průmysl - dodávka nástrojů, obráběcí, ruční - spojovoací materiály - ochranné pomůcky.