KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
Společnost TEFCOLD CZ s.r.o.. se zabývá prodejem elektrozboží - chladicí, mrazicí a vytápěcí techniky pro domácnosti a provozovny. Nabízí široký sortiment gastro vybavení. Mezi produkty naleznete chladničky, mrazničky i lednice s mrazákem, vinotéky, chladicí vitríny, pulty a skříně, výrobníky ledu, vakuové baličky aj. A specializuje se také ...

Společnost ENIS Solutions s.r.o. se specializuje na komplexní služby pro veřejné osvětlení obcí, měst a soukromých areálů.

Eshop Bez tmy provozuje kalMmach, s.r.o. Zabýváme se prodejem úsporného osvětlení ve všech sférách, hlavně tzv. LED.

Komplexní služby, návrhy, realizace, montáž, servis, opravy: - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - elektronické požární systémy (EPS) - detektory, dálkové ovladače, snímače, sirény - kamerové systémy, kamery. Elektroinstalační práce, elektroinstalace. Instalace osvětlení. Revize: - elektrická zařízení. Montáž, rekonstrukce, ...

Vývoj, výroba: -elektronické komponenty pro aplikace na kolejových vozidlech. -řídící systémy kolejových vozidel. -informační systém cestujících (informační tabule, panely...) -řídící elektronika pro brzdy kolejových vozidel. -vnější osvětlení drážních vozidel (LED světlomety)

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - elektromateriál, svítidla - nářadí - železářství - zahradní nábytek, grily, krby - barvy, laky - stavebniny - sanita, koupelnové doplňky - podlahy - domácí potřeby.

Velkoobchod, prodej: - elektromateriál, elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - instalační materiál - rozvodné systémy - svítidla, světelné zdroje. Centrální sklad.

Projekce, montáž, dodávka, revize: - stabilní hasící zařízení - pěnové, plynové, vodní, práškové - elektrické požární signalizace.

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Bazar: - autorádia - fotoaparáty - elektronika - elektrospotřebiče - hodinky - sportovní vybavení Provozovna: 28.října 102/243 Ostrava - Mariánské Hory tel.: 739 477 773, 603 179 529

Služby: - webhosting - tvorba e-shopy

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Oprava, servis: - mobilní telefony - počítače - tablety - notebooky Prodej příslušenství mobilních telefonů.

Internetový prodej, e-shop s mobilními telefony

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - počítače-přenosné, kapesní - notebooky.

Montáž, instalace, prodej: - elektrické zabezpečovací systémy.

Elektro Charvát nabízí: - servis elektroniky, plasma a LED televizorů - bazar elektroniky - prodej televizorů, dálkových ovladačů, náhradních dílů a dalšího příslušenství - ekologická likvidace elektropřístrojů - digitalizace analogových zařízení

Servis spotřební elektroniky: - opravy televizorů, monitorů, audio a video přístrojů, dálkových ovladačů - opravy mikrovlnných trub a přenosných domácích elektrospotřebičů po dohodě.

Oprava elektrických spotřebičů.

Kabelová televize Kopřivnice, s.r.o. Služby: - provoz kabelové televize - televizní studio - reklama - regionální vysílání - zpravodajství

Maloobchod, prodej: -zámky, klíče (klíčů) -kování -nástroje, nářadí NAREX, BLACK-DECKER, EINHELL, KANGO -čerpadla -vodoinstalační materiál. Výroba: -klíče, autoklíče.

Katalogový prodej na splátky, leasing: -0% navýšení -domácí spotřebiče -nábytek -zlato -mobilní telefony -kola -zahradní technika -pneumatiky.

Setřídění fotografií a videí bez ohledu na formu: papírové i digitální fotografie, diapozitivy, digitální i analogové videonahrávky všech formátů.

Montáž: - bezpečnostní systémy - inteligentní ovládání objektů