KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Montáž, servis, revize, projekce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektrická požární signalizace EPS - datové a telekomunikační systémy - antenní a satelitní technika - integrace bezpečnostních systémů - slaboproud, - datové sítě.

Pobočka. Dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - elektrická požární signalizace EPS - bezpečnostní a monitorovací kamerové systémy CCTV - informační kabelážní systémy LAN.

Činnost: - tvorba reklamní i propagační spoty, grafická videa, scénáře a videoklipy - převádíme video z VHS na DVD - 3D animace a videovizitky.

Návrh a realizace odsávání a filtrace prachu ve výrobních halách a podnicích, jako jsou svařovny, brusírny, dřevní provozy a stavebnictví. Využití najdou i v provozech se zpracováním, uskladnění a transportu potravin. Dále odsávání uhelného prachu z kotlů na tuhá paliva. Odsávání a filtrace prachu je možná i za využití centrálního ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - zastupujeme značky: ENERGIZER, DURACELL, MEGAMAN, PHILIPS, PANASONIC, SKYLIGHTING, FENIX, SOLIGHT, Sylvania, NARVA - baterie, hodinkové baterie, alkalické, lithiové, do naslouchadel - nabíječky, nabíjecí baterie, akumulátory, NiMh, Eneloop - svítilny, čelovky, profesionální ...

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče (bílé zboží, bílá technika) - audio, video.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.

Projekce, dodávka, servis, oprava: - realizace komplexních dodávek v oblasti automatizace technologických linek - elektrické regulované pohony - řídící systémy - měření a regulace.

Eshop Bez tmy provozuje kalMmach, s.r.o. Zabýváme se prodejem úsporného osvětlení ve všech sférách, hlavně tzv. LED.

Servis spotřební elektroniky: - opravy televizorů, monitorů, audio a video přístrojů, dálkových ovladačů - opravy mikrovlnných trub a přenosných domácích elektrospotřebičů po dohodě.

Setřídění fotografií a videí bez ohledu na formu: papírové i digitální fotografie, diapozitivy, digitální i analogové videonahrávky všech formátů.

Montáž: - bezpečnostní systémy - inteligentní ovládání objektů

Výroba, montáž, zaškolení, servis: - kompletní vybavení letišť, heliportů - ovládací a monitorovací systémy k zajištění provozu technických zařízení na letišti - regulátory konstantního proudu - kontejnery pro regulátory TCR. Výstavba: - mobilní letiště - heliporty.

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.

Společnost Babilon elektromontáže s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží. Dále provádíme montáže a opravy elektrických zařízení a zabezpečovacích systémů. Samozřejmostí je také zajištění revizí. Naše firma sídlí v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Práce, služby: - elektromontáže - ...

Oprava, servis: - počítače Činnost: - IT služby

Společnost TEB Český Těšín s.r.o., která působí již déle, jak 12 let se zabývá: Výroba elektrospotřebičů Lisování a tváření kovu za studena ( automotiv ) Teflonování Společnost je certifikovaná na systém kvality ČSN EN ISO 9001:2016.

Výroba, prodej a servis vzduchotechnického potrubí Provozovna Klimaprodukt a.s., divize výroba: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize servis a montáž: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize prodejně ...

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.