KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Rozmnožování, prodej, maloobchod: - nahrané nosiče, vinylové desky, minidesky (CD, kazely, LP)

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče - ledničky, myčky, pračky, vysavače, žehličky, sporáky, trouby.

Servis, oprava: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče.

Dětské chůvičky CZ Prodej, maloobchod, internetový obchod, E-shop, osobní odběr: - dětské chůvičky (analogové, digitální, videochůvičky, monitory dechu, PMR vysílačky). Sídlo firmy: - Od Lesa 58, Český Těšín.

Technické služby: - správa bytů a kotelen - údržba veřejného osvětlení a údržba zeleně - sběrný dvůr a odpadové hospodářství.

Renovace: - tonery, cartridge, kazety. Maloobchod, prodej: - spotřební materiál k inkoustovým, laserovým tiskárnám. - tiskárny - výpočetní technika, počítače (PC) - komponenty, příslušenství k počítačům.

Dodávka, montáž, servis, údržba: - satelitní technika, SAT - kabelové televizní rozvody - doplnění stávající satelitní techniky o nové programy - anténní soustavy, antény.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - počítače, výpočetní technika, PC - repasované počítače - tiskárny.

Maloobchod, prodej: - SAT, DVB-T - spotřební elektronika, elektrické spotřebiče. Montáž: - TV antény - satelity.

Velkoobchod, prodej: - audio-video média - mobilními telefony - příslušenství.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Fotografické služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Výroba, obchod a služby jinde ...

Výroba, prodej: - průmyslových baterií na bázi Ni-Cd a Li-ion

Pobočka. Dodávka, prodej. montáž, servis. oprava: - televizní, satelitní antény - kabelové rozvody. Maloobchod, prodej: - elektronika - televizní a satelitní technika.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Servis elektronkových zesilovačů a hudebních aparatur.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí.

E-shop s vybavením pro pro motokros, enduro, silniční motocykly a mtb cyklistiku Import, velkoobchod, prodej, montáž, servis, e-shop, maloobchod: - zabezpečovací systémy GT ALARM pro domy, firmy, byty, auta - alarmy - satelitní, bytové, autoalarmy, motoalarmy..

Výroba, prodej, montáž: - radiokomunikace, rádiové komunikátory - rádiové zabezpečovací systémy, radiových PCO (pulty centralizované ochrany) a radiové EPS (elektronická zabezpečovací signalizace) včetně antén pro tyto systémy - rádiové datové přenosy. Montáž, servis, oprava, údržba: - telekomunikačních zařízení.

-Komplexní vývoj a výroba elektronických zařízení a mikroprocesorových aplikací -Zajímavé řešení a produkty pro komunikace MODBUS, BACnet, EnOcean, MP-BUS, 1-Wire

Satelitní a anténní technika - sazba 500, - Kč za příjezd + 250 hod Elektroinstalační práce - revize elektro - elektroinstalace staveb vše ( včetně inteligentních domů ) i hromosvod - zabezpečovácí systémy - kamerové systémy Výstavba RD na klíč.

-Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Zprostředkování obchodu a služeb Provozování cestovní kanceláře

Prodej - Bezdrátové Mikrony, Aktivní Reproduktory, Mixážní Pulty - Zvuk, Světla, Dj - apod.

Řemeslnické práce: - elektroinstalační - elektromontážní - elektrikářské. Revize, oprava: - hromosvody - elektro.

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Elektroinstalační práce. Výroba a revize rozvaděčů. Montáž, údržba elektrických zařízení. Montáž a opravy hromosvodů.