KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Výstavba telekomunikačních sítí: - liniové stavby včetně všech souvisejících činností - opravy poruch sdělovacích kabelů - pokládka HDPE trubek - budování vnitřních telekomunikačních rozvodů v budovách. -vytyčování sítí 02/CETIN

Michal Harčár se zaměřuje na výkup, prodej, opravy a servis mobilních zařízení, tabletů, notebooků a spotřební elektroniky.

iProduct s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, stolních počítačů a notebooků.

Czech IMPORT Technology s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, notebooků a počítačů.

Specializujeme na poskytování hudebně divadelního programu pro menší i větší obce, kulturní domy a širokou veřejnost. Organizujeme eventy, jako jsou hody či plesy, poskytujeme kompletní uspořádání akcí na klíč. Vlastníme zvukovou aparaturu i světelný park. Jsme majiteli zvukového a filmového studia.

Heger-eu s.r.o. se zaměřuje na dodávku nabíjecích stanic pro elektromobily.

George Vision s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti video a audioprodukce - tvorba reklamních spotů, firemních videí, záběry z ptačí perspektivy a mnoho dalšího.

Velkoobchod, prodej, eshop spotřební elektroniky: - LCD - satelity, anténní technika. Montáž, servis, poradenství.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Prodej, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - elektronické požární signalizace - kamerové systémy - fyzická ochrana budov.

Elektro4you s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, montáž hromosvodů, zabezpečovacích systémů a na revize budov, spotřebičů a elektrického nářadí.

Kurt Ludwig se zaměřuje na elektromontážní práce - montáže hromosvodů, telefonních, zabezpečovacích a elektrických topných systémů.

Altim systems s.r.o. se zaměřuje na energetickou optimalizaci, zabezpečovací a kamerové systémy a na zateplování a izolaci.

Ing. Ondřej Mišurec se zaměřuje na servis počítačů, notebooků, mobilů a tabletů, na poradenství v oblasti softwaru a antivirových systémů a tvorbu webových stránek.

MDB CZ s.r.o. se zaměřuje na realizaci elektronických zabezpečovacích a kamerových systémů.

Prodej mobilních telefonů, fotoaparátů a výpočetní techniky. Servis výpočetní tehchiky, notebookl, počítačů, tiskáren. Bazar výpočetní tehcniky.

Jiří Pfluger se zaměřuje na návrh, montáž, servis a revize zabezpečovacích a kamerových systémů a požárních zabezpečení.

Elektro Minář s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických elektráren, kamerových a zabezpečovacích systémů a na elektroinstalace a revize.

Elektro Beránek s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, fotovoltaické elektrárny, zabezpečovací systémy a systémy pro chytrou domácnost.

Prodej, montáž: - elektrospotřebiče - satelitní techniky + montáž.

Společnost Elektropráce Spáčil s.r.o. provádí stavební a elektromontážní práce. Zabýváme se širokým okruhem činností, které zahrnují kompletní realizaci rodinných domů na klíč, výstavbu výrobních a průmyslových hal, či revitalizaci panelových domů. Dále nabízíme montáže a servis slaboproudých, silnoproudých nebo inteligentních elektroinstalací. ...

ZADOMA security group s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis elektrického, mechanického zabezpečení, požárních dveří a detektorů.

Montáž, opravy, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - tepelná čerpadla.

Prodej, montáž: - tepelná a regulační technika Mohlenhoff, - regulační technika WITA, - centrální a průmyslové vysavače HUSKY, - solární systémy a tepelná čerpadla, - podlahové topení, - regulační technika, - TERMOPOHONY.

Ing. Dušan Slezáček se zaměřuje na prodej přírodní a solární kosmetiky a fotografického příslušenství.