KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
E-shop: - DVD - BLU-RAY - hudební CD

PC Mega Velkoobchod, maloobchod, servis: - nová i použitá výpočetní technika - počítače, monitory, komponenty, příslušenství. Prodej: - notebooky, spotřební materiál.

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Elektromontážní a elekroinstalační firma. Provádí: -elektroinstalace v objektech občanské výstavby včetně dodávky projektové dokumentace, revize -průmyslové elektroinstalace do 1000V v objektech třídy A a B včetně dodávky projektové dokumentace a revize -opravy a rekonstrukce elektroinstalací do 1000V -odstraňování ...

Opravy elektroniky - PC, notebooky, mobily apod. Výměna displejů. Opravy veškeré elektroniky. Správa PC.

Velkoobchod, maloobchod: - telekomunikační technika, PROFI PŘEPÁŽKOVÝ INTERCOM - CONCORDE - výhradní dovoz pro ČR - LED TRUBICE A ŽÁROVKY TESLA - bezplatný projekt Prodej, montáž, servis: - telefony, záznamníky, bezdrátové telefony - přepážkový komunikátor, záznamové zařízení hovorů - kabely UTP telefonní, kroucené šnůry, komponenty ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Opravy servis domácích chladniček, mrazniček, ledniček, chladících zařízení většiny značek. Servis provádíme externě u zákazníka Olomouc, Prostějov, Přerov, Litovel, Uničov, Šternberk a okolí.

Firma DM DATA se zabývá prodejem, montáží a servisem satelitní a DVB-T techniky: - komplexní řešení digitálního příjmu - konzultace, návrh řešení - zajištění televizního příjmu - satelitní televizní příjem, pozemní televizní příjem, kabelový televizní příjem - montáž satelitu region Olomoucko. Služby: - montáž satelitní televize ...

Servis a opravy počítačů, odvirování PC, správa sítí, IT poradenství v Olomouci a okolí.

Servis domácích elektrospotřebičů - elektro servis: - automatické pračky - myčky nádobí - sušičky prádla - elektrické sporáky - el. trouby - vařidlové desky - remosky - pákové poloprofesionální kávovary.

Služby: - webdesign - programování - servis PC, notebooků a tiskáren.

Maloobchod: - elektro, UPC, SKYLINK - montáže satelitů - dotované příjmače SKYLINK.

Zhotovení fotografií, fotoknih. Prodej: -fotoaparáty, fotopotřeby.

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Servis PC a notebooků, stavba PC dle potřeb zákazníka.

Velkoobchodní, maloobchodní prodej: - klimatizace Gree - tepelná čerpadla Gree - kompletní sortiment - kompletní montáže - zdarma návrhy a kalkulace - vzduchotechnika.

Prodej a servis: - váhy a vážní systémy - elektronické pokladny - označovače výrobků a spotřebního materiálu. Prodej: - spotřební materiál. Přestavby mechanických vah na hybridní i celotenzometrické s el. vyhodnocováním. Kalibrace vah. Zajišťujeme úřední ověření stanovených měřidel s ČMI.

Služby: - Projektování energetických zařízení VN/NN - Výstavba eng. zařízení - přípojky NN/VN, rozvodny, trafostanice - Veřejné osvětlení - výstavba, provoz, údržba - Energetické audity - průkazy energetické náročnosti, kontroly kotlů - Dodávka a montáž tepelných čerpadel, klimatizace - Termovizní diagnostika - Revize el. zařízení VN/NN - ...

BEZVA - Bedřich Všetula Prodej, montáž, opravy, servis: - chladící a mrazící vitríny, skříně, pulty - chladící a mrazící boxy - chlazení piva, sodovníky - výrobníky ledu ICEMATIC - průtokové chlazení vody - chlazení rozvaděčů u obráběcích strojů - klimatizace.

Služby - závodní stravování - catering - provoz kantýn - prodejní automaty.

Činnost: - prodej, montáž satelitní technika - oprava, servis spotřební elektronika - elektroinstalace, revize

Činnost: - prodej karaoke DVD - stahování karaoke on-line

Služby - správa počítačů - oprava a údržba počítačů a notebooků - odvirování a zabezpečení pc - zálohování dat.