KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
Návrh, projekce dodávka, montáž, servis, revize - klimatizace (chlazení, topení) - tepelná čerpadla - systémy požární ochrany.

Vývoj, výroba, prodej - elektronické systémy pro obnovitelné zdroje energie, fotovoltaické elektrárny - domovní automatizace.

Činnost: - výstavba nových a rekonstrukce stávajících rozvoden ZVN, VVN, VN, NN - revize - údržba energetických zařízení - výroba rozváděčů - energetické montáže

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - elektrikářské práce - zabezpečovací systémy - hromosvody - TV, SAT technika.

Prodej, oprava, servis: - hudební nástroje - zvuková a světelná technika

Služby: - autoelektro servis - chiptuning. Oprava, servis: - televize - audio, video - počítače. Montáž, servis: - antény.

Prodej, e-shop - stolní počítače - notebooky - tablety, čtečky - pokladní systémy - tiskárny. Servis, opravy - výpočetní technika - PC. Služby - inteligentní domy, elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy.

Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu. Pobočku firmy naleznete také v Plzni a mezi její sortiment se také řadí různé druhy kabelů, vodičů, svítidel, zdrojů, hromosvodů a celá řadu elektro produktů. U nás si můžete vybrat kompletní sortiment elektroinstalačního materiálu pro ...

Montáž, servis: - chladicí zařízení - chladicí a mrazicí boxy, pulty - výrobníky ledu - sanitace, dezinfekce chladicích zařízení. Prodej, montáž, servis: - klimatizace, klimatizační jednotky Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla.

Firma Václav Kočí Vám zajistí montáže, opravy a revize elektrických zařízení. Provádíme kompletní elektroinstalace bytů i průmyslových prostor a zabýváme se také revizní činností. Součástí našich služeb je také vyhotovení projektů elektroinstalace pro novostavby i pro rekonstrukce rozvodů elektřiny v domácnostech. Dále poskytujeme poradenství v ...

Montáž, prodej: - anténní technika, antény - satelitní technika.

Dodávka, prodej, - audiovizuální a prezentační vybavení učeben, zasedacích místností - digitální učebny.

Činnost, výroba: - ruční, poloautomatické SMD osazování - manuální montáž elektronických výrobků - kabelové svazky.

Služby: - ozvučení společenských, sportovních akcí - osvětlení večerních akcí - zapůjčení stanů.

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika

Služby: - zakázkový vývoj webových, mobilních a desktopových aplikací - správa serverů

Vývoj, výroba: - LED svítidla

Hodinářství - hodinářská opravna - prodej a opravy hodinek.

E-shop, bazar, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - komponenty

Služby - výroba reklamy - razítka - tisk - hosting - správa sítí - internetové připojení. Prodej - PC sestavy - notebooky - monitory - tiskárny.

Služby: - správa datových sítí - webdesign - tvorba aplikací, redakčních systémů

Montáž, oprava, servis: - elektronické zabezpečovací systémy Služby: - elektroinstalace

Prodej, oprava, servis, montáž: - elektronika - televize - DVD - mobilní telefony - satelitní a anténní technika - kamerové systémy Servis: Nuželická 51, Sušice tel.: 376 526 673