KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Výhradní zastoupení KEY Automation srl. Mechanismy pro brány a vrata. Pohony: -posuvné, křídlové brány -sekční vrata -průmyslová vrata -rolovací vrata a rolety. Parkovací závory. Řídící jednotky pohonů (vysílače, přijímače, lampy).

Prodej: - prodej bezpečnostních hlásičů pro dům, vozy a motocykly.

Opravy stolních počítačů, notebooků, chytrých telefonů a tabletů. Specializujeme se na pozáruční opravy hardware i na opravy software a odvirování.

Montáž a servis alarmy JABLOTRON Internetový obchod auta i na vysílačku RC modely vrtulníků produkty FY CONRAD elektronika

Prodej elektronických komponentů: - elektronky - vlnovody - konektory - mikrovlnná technika.

Kamerové systémy CCTV, zabezpečovací signalizace EZS, domácí telefony a videotelefony, VDT, web kamery.

Dodávka a servis: - záložní zdroje UPS200W-3MW - motorgenerátory - odvzdušňovací filtry 6-400A - odrušovací služby - regulované elektrické pohony - průtokoměry - hladinoměry - regulátory - spínače výkonu.

Osvětlení na míru Praha Firma ESAGONO, s.r.o. je výhradním dovozcem osvětlovací techniky pro Českou a Slovenskou Republiku. Produkty: - osvětlení dekorativní - osvětlení průmyslové - osvětlení kanceláří, hotelů, obchodních domů, nemocnic, komunikací a další.

Monitorování osobních a nákladních vozidel - zabezpečení a asistenční služby - poradenství ve výběru nejvhodnějších technologií

-Projektování tzb-vzduchotechnika,klimatizace

Pronájem, instalace, nákup a poradenství audiovizuální techniky v podobě projektorů, velkoformátových obrazovek, zvukových soustav a osvětlení. Dále pronájem tabletů, kamer, fotoaparátů a především netradičních zařízení, jako jsou sety pro virtuální realitu Oculus Rift či Augmented reality.

Hodinový manžel - elektrikářské práce výměny vypínačů a zásuvek, posouvání zásuvek, instalace světel - zabezpečovací systémy návrhy, konzultace pro dům a byt - instalatérské práce výměny baterií, splachovadel, problémy s domácí vodárnou a čerpadly - opravy drobné domácí spotřebiče - výměny přívodních kabelů a ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

In store rádia a poskytování hudební kulisy do hotelů, restaurací, obchodních center a řetězců, ale i domácností s možností zařazení vlastních reklam.

Přímý dovoz, distribuce, velkoobchodní a maloobchodní prodej: - fotopapír pro inkoustové tiskárny - 10x15, A4. Prodej, servis, pronájem - půjčovna, bazar a dodávky spotřebních materiálů do kancelářské techniky: - Minolta - Canon - Hewlett Packard atd. Internetový prodej. Možno dodat na dobírku. Kancelářská technika - nové i ...

Servis a prodej: - mobilní telefony - elektronika ( TV, video, kamery, digitální foto, hi-fi atd. ) - počítače - tiskárny - monitory - kopírky - pobočkové ústředny.

Clima je prodejcem produktů vzduchotechniky značek: Kvs -Klimatechnik, Batklima, Hyundai, Polenz, Dantherm, Ciat a Iv Produkt. Hlavní obory činnosti: projektová činnost.

Prodej elektromateriálu - vodiče, kabely, spínače a další materiál.

Prodej, servis: - kancelářská technika - mobilní telefony - spotřební materiál