KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
Firma ALARM KFS s.r.o. dodává a montuje zabezpečovací a kamerové systémy pro různé potřeby. Nabízíme Vám elektronické, požární, plotové a evidenční systémy, kamery CCTV, domácí a video telefony, vjezdové závory a parkovací automaty. Zajistíme Vám nejen kvalitní techniku, ale i servis, instalaci a provoz.
ALARM KFS s.r.o.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. je vašim spolehlivým partnerem pro osvěžení na pracovišti. Nabízíme širokou škálu nápojových automatů, kávovarů a sodobarů, které jsou ideální pro každou firmu. Naše služby jsou flexibilní a přizpůsobíme se vašim potřebám, aby vaše občerstvení bylo vždy rychlé, chutné a v designu, který vás bude bavit.
NÁPOJOVÁ AMBULANCE s.r.o. - nápojové automaty, kávovary a sodobary nejen do firem
Vítejte v internetovém obchodě Svítidla-Prodejna.cz, který disponuje širokou nabídkou svítidel a osvětlovací techniky. Hledáte osvětlení do domu, bytu, na balkón nebo na verandu? Vybírejte v bohatém sortimentu, který tvoří svítidla nejrůznějších tvarů, stolní i stojací lampy, bodová svítidla, lustry i nástěnná svítidla.

Internetový specialista na kuchyňské a domácí spotřebiče.

Internetový prodej: - sušáky na oblečení - termosky - mixéry - odšťavňovače. Export, import malé elektro spotřebiče. Kategorie: - sušáky na oblečení - termosky s auto-ohřevem - trouby - soya makery - odšťavňovače - rychlovarné konvice.

Projekce, montáž, servis, revize a dodávky: - elektrické zabezpečovací systémy - elektrické požární systémy - plotové systémy - systémy průmyslové televize - vstupní a docházkové systémy - strukturovaná kabeláž - mechanické zábranné systémy.

Velkoobchod, značkový servis, odborné projekty a instalace mixpultů, CD přehrávačů, gramofonů, DJ bagů, sluchátek a osvětlovacích zařízení a ovladačů.

Dodávka, montáž, realizace: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexní nabídka, dřevotřískové, minerální desky pro extrémní zatížení, celoskleněné desky pro speciální aplikace) - čistící a vstupní zóny, bariéry, rohože - přemístitelné, přestavitelné, systémové, mobilní příčky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (snadná přestavitelnost, ...

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

Počítačová pohotovost: - servis počítačů 24 hodin denně - zálohování a archivace dat - tvorba a správa WWW stránek - správa počítačových sítí. Prodej: - počítače dle přání zákazníka - faxy OKI.

Firma nabízí zvukovou a světelnou techniku, krytá pódia.

Bezdrátové a zabezpečovací systémy.

Prodej, montáž, dodávky, opravy, servis rekonstrukce: -antény, satelity -individuální -společné i pro celý dům. -UPC -anténní zesilovače, rozvody -televizní a satelitní antény, zařízení -společné televizní antény -prodej komponentů pro televizní a satelitní antény:

Zabýváme se dovozem a prodejem LED technologií a produktů pro osvětlení ve všech odvětvích.

Prodej a montáž: - kuchyňské linky - spotřebiče - realizace - návrhy interiérů

Montáže - tepelná čerpadla Montáže - klimatizace Montáže - vzduchotechnika

Služby: - tvorba Internetové stránky a aplikace - webhosting, SEO - prodej a servis PC a příslušenství.

Prodej, distribuce, oprava, opravy, servis: - klimatizační jednotky, klimatizace FUJITSU Dodávka: - klimatizace - vzduchotechnika -TČ ATW (tepelná čerpadla air to water) - individuální přístup, poradenský servis

Výhradní dovozce Autožárovek Philips do ČR. Nabízíme kompletní sortiment Autožárovek a Motožárovek Philips a žárovek pro nákladní automobily. V našem internetovém obchodě Autožárovky-Philips.cz můžete nalézt i nejrůznější výrobky značky Philips jako například: - výrobky péče o dítě - sluchátka - Lighting - žárovky a zářivky - ...

Prodej magnetických tabulí, které jsou používány převážně ve firmách a na různých prezentačních místech společně s flipcharty. Magnetické tabule jsou popisovatelné popisovači, které je možné lehce mazat.

Sortiment zboží se značkou ARDO dnes čítá více než 100 položek nejrůznějších typů domácích spotřebičů a výrobků pro domácnost: - chladničky - mrazničky - pračky - sušičky - myčky - mikrovlnné trouby - odsavače - sporáky - vestavné spotřebiče.

Velkoobchod - profesionální audio technikaprodej a instalace - audio video technika Prodej - světelná technika Servis - audio video technika Projektování - elektroinstalace Provedení a servis - elektroinstalace Prodej - zvuková technika

Specialista na čištění a údržbu VZT a odtahů (hotely, průmysl, lodě). Využívání moderních technologií (např. suchý led)."

Servis - chladničky - mrazničky - do 24 hodin

-výroba a servis komponentů zvukové techniky vyjma činností uvedených v přílohách zákona 455/91 Sb.

Prodej - pračky Opravy - pračky