KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Vývoj, správa, prodej: - informační systém určený pro řízení firemních procesů, projektů a obchodních aktivit

Prodej, servis, montáž: - antény - satelity - spotřební elektronika

Výroba, instalace a opravy elektrických přístrojů.

Prodej, e-shop: - káva - kávovary - příslušenství - porcelán - čaje.

Opravy a servis - elektrické ruční nářadí: Narex, Festo, Protol, Makita, Metabo, Bosch, Skil, AEG, Ferm, Proma, Kress, Fein. Kontroly elektrického ručního nářadí a elektrických spotřebičů.

Montáž, opravy, údržba a revize elektrických zařízení.

ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost, která disponuje: - vysoce motivovaným kolektivem odborných pracovníků - skladovacími prostory - prodejními pobočkami po celé České republice i na Slovensku. .

Dodavatel Informačních systémů pro maloobchody a velkoobchody. Výhody informačního systému: - trvalý přehled o stavu zásob na všech střediscích - možnost řízení více prodejen z centra - E-mailová komunikace mezi středisky a centrem společnosti - možnost rychlé inventarizace zásob - mnoho importních formátů pro načítání dokladů od ...

E-shop - mobilní telefony, smartphony - příslušenství pro telefony.

Dodávka, montáž, servis - klimatizace, klimatizační systémy (mobilní, nástěnné, kazetové, parapetní, kanálové, multisplitové, centrální) - chladící systémy.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - revize elektrických zařízení - montáž: domácí telefony, kamerové systémy a elektronické zabezpečovací systémy.

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Klimatizace Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Firma Ledocom, spol. s r. o. vznikla v roce 1997 jako servisně obchodní organizace v oblasti chladírenské, klimatizační techniky a tepelných čerpadel. Již od svého vzniku nastoupila progresivní cestu zaměřenou na ekologicky šetrné technologie.

Distribuce - kancelářská technika Prodej a servis - výpočetní technika Poskytování - vysokorychlostní připojení k internetu

Výroba a montáž: - kompletní vzduchotechnické zařízení.

Světelná technika a osvětlení - znalecké posudky (umělé i denní osvětlení) - výpočty a autorizované měření osvětlení - studie rušivého vlivu světla reklamních zařízení a soustav venkovního osvětlení (rušivé světlo, světelné znečištění) - světelné audity (vyhodnocení potenciálu energetických úspor, návrhy opatření) - optimalizace a regulace ...

Výroba vinutých dílů pro elektromotory - rotory - statory.

Nabídka komplexních činností v oblasti integrovaných bezpečnostních systémů.

Služby: - stříhání videozáznamů - střih videa

Specializovaný prodejce osvětlovací techniky. Interiérová a exteriérová, moderní svítidla, průmyslové a technické osvětlení, světelné zdroje. Zajišťujeme návrh, výpočet osvětlení a realizaci. Maloobchod a velkoobchod.

Prodej, montáž: - anténní technika, antény - opravy anténních systémů.