KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Prodej a servis hardwaru a softwaru. Správa počítačové sítě.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Výroba, design a prodej: - kovaného nábytku - svítidel - doplňků - mříží - zábradlí - vjezdových bran - plotů. Návrhy interiérů. Produkty: - židle - postele - stoly - svítidla - mříže - zábradlí - svícny - doplňky.

Shinybow Technology Co., Ltd. je tradičním a osvědčeným výrobcem distributorů a přepínačů audio a video signálů. Průběžný, dlouholetý vývoj, pravidelné inovace a moderní výrobní technologie zajištují špičkovou úroveň výrobků, ktero oceňují zákazníci po celém světě.

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Firma, která zastupuje v České a Slovenské republice americké výrobce jednodeskových řídících mikropočitačů Rabbit Semiconductor, Z-World a Aprilog.com, výrobce programovacích vývojových převodníků a nabízí produkty těchto výrobců: - rabbit Semiconductor. - z-WORLD Inc. - aprilog.com.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

montáže a servis: zabezpečovacích systémů, kamerových systémů, domácích telefonů a videotelefonů, IP telefonů a pobočkových ústředen, PC sítí, internetových připojení, televizních a satelitních zařízení, atd; zajišťujeme správcovskou činnost, zajistíme střežení na PCO, zajistíme stavbu na klíč i jednoduché stavební rekonstrukce, atd.

Prodej, eshop: -digitální příjmače -set-top-box

Provozovatel obchodu s elektrospotřebiči do domácností. Zajišťujeme odborné poradenství a servis. Dopravu neúčtujeme.

Společnost ENERGOEKONOM spol. s r.o. vznikla počátkem roku 1993 a věnuje se oblasti průmyslové vzduchotechniky. Hlavním programem společnosti Energoekonom jsou dodávky ventilátorových, dmychadlových a vakuových stanic od projektu až po montáž a dále oblasti průmyslového chlazení a filtrace. Náš sortiment zahrnuje: - radiální ...

Dovoz, velkoobchod: -HiFi technika. -sluchátka, zesilovače. -reprosoustavy.

Prodej a servis: - kopírovací stroje SHARP, autorizovaný partner! - PC a NB všech značek - tiskárny, multifunkce, plotry všech značek - spotřební materiály - inkousty, tonery - PC sítě, opravy PC, kamerové systémy - registrační pokladny pro obchod i gastronomii - papír od A5 do A0, speciální papíry - mobilní telefony - kapesní, ...

Výhradní zastoupení pro ČR. Jako výrobce se širokým sortimentem výrobků elektroinstalační techniky Vám můžeme nabídnout ucelenou koncepci pro komplexní systémové řešení elektrických rozvodů: - jak v administrativních celcích - tak ve velkých průmyslových objektech - dopravních cestách a jinde. Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, ...

Nabídka ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Prodej osvětlení a náhradních dílů.

Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.

Výhradní dovozce a prodej chlazení LIEBHERR, automatických espress NIVONA a spotřebičů SOLAC Prodej a servis jak volně stojících přístrojů pro domácnost, tak i vestavných přístrojů nebo přístrojů pro profesionální použití.

Prodej audiovizuálních systémů pro domácí i profesionální aplikace. Výroba technologického nábytku, optimalizace a systémové návrhy.

Výroba a vývoj vysokoteplotních supravodivých materiálů a komponent pro praktické aplikace. Výroba učebních pomůcek pro demonstraci supravodivosti: - supravodivé proudové přívody - vysokoteplotní magnetické stínění - truby pro proudové omezovače - levitační disky - demonstrační sady.

Dovoz, výroba a distribuce: - ventilační mřížky - plastové vzduchové rozvody - elektrické ventilátory - plastové okapy - mříže, poklopy, výlevky - vpustí, zpětných klapek - ventilační a odvodňovací rekonstrukce.

Prodej: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - prodej TV, VCR, DVD, SAT, DVB-T, - zprostředkování montáží SAT.

Výroba - kabelové svazky

Montáž - tepelná čerpadla Montáž - klimatizace Montáž - vzduchotechnika

Prodej - audio a video technika Prodej - domácí spotřebiče Servis - audio a video technika Servis - domácí spotřebiče