KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Hledáte někoho, kdo by se postaral o bezpečnost a efektivitu vašich informačních systémů? VATACK s.r.o. je zde, aby vám poskytl kompletní řešení. S týmem zkušených technických specialistů nabízíme služby, které pokrývají celé spektrum vašich potřeb v oblasti bezpečnostních a informačních technologií.
VATACK s.r.o. - bezpečnostní a informační technologie
Prodej, servis: -kopírky -faxy -tiskárny -síťová připojení(tiskárny, kopírky, faxy) -zakázky -Canon, Minolta, Ricoh, Sharp.

Reklamní agentura. Prodej: - velkoplošné LED obrazovky

Montáž, servis, měření: - metalické a optické telekomunikační kabely Činnost: - zemní a výkopové práce - inženýrské sítě Ubytování: Chata Líská

Montáž, oprava, servis: - optické sítě - strukturovaná kabeláž - plošné ozvučení - elektronické zabezpečovací systémy Elektroinstalace

Bezpečnostní agentura poskytující služby: - ostraha majetku a osob, - správa a údržbu nemovitostí, - montáž a údržba zabezpečovacích systémů, kamerových a dohledových systémů, pultů centralizované ochrany a montáž monitorovacích systémů GPS, - technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany, - činnost soukromých ...

Výroba, prodej: - světelné zdroje - zářivky - žárovky

Prodej: - doplňkové moduly pro účetní programy ÚČTO a STEREO

Montáž, realizace: -strukturované kabeláže -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy vč. záznamů

Činnost: - výroba a kompletace součástek, modulů a přístrojů v oblasti elektrotechniky a v příbuzných oborech - výroba kabelových svazků libovolné velikosti - výroba kabelů osazených konektory v libovolné délce a v jakémkoliv provedení - kompletace přístrojů. Výroba software pro průmyslovou automatizaci.

Agenturní činnost - zajištění koncertů, módních přehlídek, festivalů. - ozvučení, zvuková technika - osvětlení, světelná technika - mobilní pódia a zastřešení - pronájem prostor pro uspořádání firemních večírků, plesů, oslav.

Akustika Polák. Služby: - kompletní zajištění kulturních, společenských akcí - ozvučení - osvětlení

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - kamerové systémy - zabezpečovací zařízení - dálkové řízení objektů.

Montáž, opravy, revize a údržba vyhrazených elektrických zařízení - silnoproudé elektrické rozvody (do 1000V) - slaboproudé elektrické rozvody - systémy měření a regulace - datové rozvody a strukturovaná kabeláž - kamerové systémy.

Elektroinstalační práce. Montáž, servis - systémy měření a regulace - elektronické zabezpečovací systémy - čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Správa sítí. Servis a opravy počítačů, PC, notebooků. Tvorba webových stránek, webdesign.

Maloobchod, prodej, servis: - počítače - notebooky Počítačová pohotovost.

Airsoft House internetový obchod, e-shop - outdoorové vybavení - zbraně, vzduchovky, větrovky - výstroj - helmy - batohy - paintball, výstroj, zbraně, kuličky - repliky zbraní. MyHome - tisk, reklama - e-shopy, webové aplikace - prodej počítačů a notebooků.

Projektování, realizace, montáž - elektronické zabazpečovací signalizace - požární signalizace - kamerové systémy - přístupové a docházkové systémy - antény a ozvučení budov - systémy měření a regulace.

Výroba, prodej, oprava, servis: - elektrotechnické zařízení -bateriové startovací stroje Eurotec

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika

Realizace, montáž - elektronická zařízení na ochranu osob a majetku - závory, parkovací systémy a bránové systémy - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - přístupové systémy - elektronické požární systémy. Elektroinstalace a kabelové rozvody.

Práce: - elektroinstalační Montáž: - kamerové systémy

Prodej a servis: - výpočetní a kancelářská technika - software - mobilní telefony - spotřební materiál pro kancelář.