KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Petr Ehrenberger se zaměřuje na servis, montáž a opravy kuchyňských spotřebičů, na prodej gastrotechnologií a mycích prostředků.

Petr Vojta se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a na prodej a instalaci průmyslových strojů.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Zdeněk Krčálu se zaměřuje na poradenství v oblasti hardware a software.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Velkoobchod a maloobchod

Petr Kopřiva se zaměřuje na internetový prodej stavebních a zemědělských simulátorů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí Služby soukromých detektivů

Dodávka - osvětlení Ozvučení

Dodávka a montáž - antény - satelity Montáž - osvětlení Prodej a servis - ozvučovací technika

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Servis - domácí spotřebiče

Servis - domácí spotřebiče - pračky - elektromotory - sporáky

Ing. Petr Ondráček se zaměřuje na tvorbu webových stránek, převod videokazet na DVD a poradenskou činnost týkající se hardwaru i softwaru.

Královna elektra Internetový obchod, prodej: - široký sortiment elektroniky - bílého zboží a domácích spotřebičů - plazmové a LCD televizory, DVD a kamery.

Prodej a servis spotřební elektroniky

Montáž, maloobchod, prodej: -ústředny PANASONIC ALCATEL s ISDN rozhraním s možností videokomunikace optické kabeláže -zabezpečovací zařízení -EPS -požární signalizace. Montáž, servis, revize: -kopírovací technika MINOLTA -koncové zařízení telefonní techniky -fax, záznamník -domácí telefon -systém EUROTEL GSM, PAEGAS -státní ...

Divize elektro: Oprava, prodej, montáž: -pračky -myčky -sporáky -vestavby -boilery. Oprava, elektroinstalace, údržba: -elektro. Divize software: -programové vybavení na platformách databáze Oracle -software engineering projektů automatizovaných skladů. Konzultační činnost v oblasti implementace a tuningu databazi Oracle.

Výroba, prodej: -terminály -výherní automaty -video loter. terminály -měničky mincí -poplatky u lékaře

Foto: -svatební -dětské -ateliérové -reportážní -reklamní. Studio expres POLAROID. Rozmnožování a zvětšování snímků dle přání zákazníka. Prodej: -filmy -fotoaparáty -baterie -alba -dalekohledy -videokazety.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -výpočetní technika -hardware, software -telekomunikační technika. -servis výpočetní techniky -videopráce Fotografické stužby.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: - mobilní telefony - navigace - T-mobile - Ufon.

Montáž satelitů. Prodej: -lednice, -pračky, -sporáky, -vysavače.