KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Služby: - zprostředkování převodu analogových audio a video nosičů na současná digitální média CD, DVD, MP3: - gramofonové desky - vinylové, šelakové - mikrokazety - magnetofonové pásky - MC kazety - drátofon - ocelový drátek.

Prodej, servis: - hardware - počítače. Poskytovatel připojení k internetu. Internet pro domácnost. Webdesign.

Prodej, servis: -hardware -IT poradenství -správa sítí.

Servis a opravy: - elektrospotřebičů, drobné elektrospotřebiče: - pračky, myčky, sporáky, bojlery, ohřívače vody, odsavače par ( značky AEG, Electrolux, Zanussi, Mora ).

Sociální družstvo. Zaměstnávání zdravotně znevýhodněných občanů. Montáže pro německé firmy SIEMENS a WEIDMULLER: - elektrosoučástek, elektrosoučástky. Kontrola odlitků. Výměna: - prasklých čelních autoskel. Ruční mytí. Provozování: - dvě myčky interiérů i karoserií v Brně.

Výroba: - LCD monitory, kabinety a kabelové svazky.

EVEM group s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, návrh a instalaci veřejného osvětlení a montáže strukturované kabeláže.

Veralight s.r.o. se zaměřuje na návrh, prodej, poradenství týkající LED osvětlení hal, prodejen, kanceláří i exteriérů.

Kabelová televize.SATT a.s. Internetové připojení: -připojení na internet po kabelových rozvodech -zapůjčení kabelového modemu / technologie WiFi po dobu využívání služby SATTNET zdarma! -aktivační poplatek zdarma Možnost zavedení kabelové televize -nabízí 23 programových kanálů NONSTOP využití pracoviště dispečink Kde není možnost ...

Prodej: -kopírovací stroje, faxy, tiskárny a multifunkční stroje -skartovací stroje HSM -velkoobjemové kopírování -veškerý kancelářský sortiment. Služby: -servisní služby přímo u zákazníků -prodej kancelářských potřeb -půjčovna - kopírovací stroje krátkodobě i dlouhodobě -leasing, splátky a pronájem kopírovací techniky

Lukáš Klusák se zaměřuje na dodávku a montáž antén, satelitů, datových sítí, kamerových a bezpečnostních systémů a elektroniky.

RS klima s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací.

Maloobchodní prodej, internetový obchod (ONLINE OBCHOD): -výpočetní technika -počítačové sestavy, komponenty -repasovaná výpočetní technika.

Služby: -servis bílé techniky -značky: WHIRLPOOL, LG, HAIER, ARISTON - INDESIT, THOMSON, EUROTECH, ARDO, ELECCTROLUX, AEG, ZANUSSI -prodej spotřebičů WHIRLPOOL.

Dodávka, výroba, montáž, revize, opravy: -chladicí a mrazicí technologie -klimatizací.

Prodej a montáž: -televizní antény -satelitní komplety. Oprava: -spotřební elektronika.

Instalace, montáž, oprava, servis: -zabezpečovací, kamerové a docházkové systémy

Jiří Horký se zaměřuje na montáž alarmů, požárních a kamerových systémů a na střežení objektů.

Instalace, údržba a servis zabezpečovacích systémů Jablotron. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob. Instalace kamerových systémů. Montáž a servis telekomunikačních zařízení. Servis mobilních telefonů a tabletů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Compas robotika, s.r.o. se zaměřuje na konstrukci, výrobu a montáž robotických pracovišť a na stroje a zařízení v průmyslové automatizaci.

Radek Pátek se zaměřuje na opravy počítačů, notebooků, rekordéru, televizí a další elektroniky.