Mobilní telefony a pevné telefonní linky patří do širokého sortimentu telekomunikačních zařízení, stejně jako přijímače analogového a digitálního signálu pro televize, rozhlasová zařízení, rádiové přijímače, faxy a v neposlední řadě také VoIP telefony.

Dovoz a distribuce radiokomunikační techniky: - radiostanice všech typů - přehledové komunikační přijímače - příslušenství - měřící a vyhledávací přístroje - antény - zdroje - nabíječe - zesilovače - kabely - konektory.

Komplexní služby v oblasti telekomunikací od návrhu sítě až po její realizaci a následný servis.

Montáž - rozvaděče Projektová činnost - vytyčování telefonních kabelů Montáž a údržba - telekomunikační sítě Zemní práce

Zajišťujeme autorizovaný servis výrobků Apple. Nabízíme záruční i pozáruční opravy.

Internetový prodej širokopásmových zařízení AVM FRITZ, antivirových řešení a audio i video konferenčních zařízení POLYCOM.

Dodavatel zařízení a technologií pro bezdrátové přenosy dat, hlasu a obrazu, pro videokonference a pro zabezpečení dat. Nabízí také prostředky potřebné při zavádění systémů elektronického podpisu a zabezpečovaného e-obchodu. Prudukty: -přední světové výrobky mikrovlnných spojů -mikrovlnná rádia -videokonferenční ...

Elektrotechnický velkoobchod, maloobchod: dovoz, tuzemsko. Elektroinstalační materiál: -elektrické vodiče, kabely, topné kabely -žárovky, zářivky, výbojky -elektrické baterie, akumulátory -elektromotory -domácí telefony -zásuvky, vypínače.

Poskytování technických služeb k ochraně majetku. Montáž, údržba a servis telekomunikačního zařízení. Výroba, montáž a údržba elektronických zařízení.

Prodej a montáž telefonních ústředen a zařízení. Instalace telefonních rozvodů.

Maloobchod a internetový obchod zaměřený na dovoz a distribuci produktů pro telekomunikační technologie.

Nabízíme vybavení firem telekomunikační technikou..

Prodej pobočkových ústředen, mobilních telefonů, faxů a strukturované kabeláže. Poskytování bezdrátového připojení k internetu.

Oprava, opravy, servis spotřební elektroniky, telekomunikační techniky, kamerových systémů a mikrovlnných trub..

E-SHOP s počítači, spotřební elektronikou a příslušenstvím. Servisní služby. Produkty: - POČÍTAČE A SYSTÉMY: - barebone - servery - PDA - GPS produkty - pokladní systémy - NOTEBOOKY. - KOMPONENTY: - procesory - chladiče - paměti - základní desky - grafické karty - pevné disky - řadiče - mechaniky - zálohovací ...

Nabídka instalací a servisu. Prodej telekomunikačních, zabezpečovacích a kamerových systémů.

Výroba informační a telekomunikační techniky.

Obchodní, projekční, montážní a servisní organizace specializovaná na poskytování služeb, dodávek a realizaci zakázek v oblastech informačních a slaboproudých technologií, elektroenergetických systému.

Dodávky, servis a montáže: - slaboproudé rozvody - telekomunikační, požární a zabezpečovací zařízení. Montáže malých telefonních ústředen.

Prodej a servis kancelářské i telekomunikační techniky. Nabídka montáží telefonních ústředen, počítačových sítí a zabezpečovacích systémů

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Projekty, přihlášky, revize Povolení příkonu u PRE, a.s. (STE, a.s.) - vyřízení smlouvy o odběru elektřiny. Kompletní zajištění staveb Stavby na klíč včetně projektu. Silnoproudá elektroinstalace Provedení veškeré silnoproudé elektroinstalace včetně přípojek, bytových i průmyslových rozvodů a "inteligentních domů". Alarm systémy, ...

Zabýváme se slaboproudými technologiemi, zejména zabezpečovací technikou (EZS), která je v dnešní době nedílnou součástí skoro každé moderní domácnost, ale také komerční, tedy podnikatelské sféry. Další zařízení jsou podobného charakteru, jako kamerové systémy (PVT), požární signalizace (EPS), domácí telefony (audio, video) atd.

Provádíme montáž a dodávky: -elektrické domovní a průmyslové rozvody a hromosvody -výroba rozváděčů -inteligentní instalace -elektrická zabezpečovací signalizace a systémy (EZS) -průmyslové televize a vnitřní televizní okruhy -elektrické požární signalizace (EPS) -počítačové sítě -měřící a regulační ...

Vývoj, výroba a export telekomunikační techniky: VoIP-GSM brány, ISDN-GSM, Analog FXO/FXS GSM brány, UMTS brány, PSTN a GSM výtahové komunikátory, video dveřní komunikátory, nouzové komunikátory, atd.

ATS-TELCOM PRAHA, a. s., je ryze českou akciovou telekomunikační společností. Výstavba a servis: - velké rezortní a podnikové telekomunikační sítě s integrovanými službami s použitím technologie ALCATEL - telekomunikační sítě - slaboproudé sdělovací a signalizační rozvody - strukturovaná kabeláž - pobočkové ústředny.