Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -kancelářská technika -telekomunikační technika -elektronické zabezpečovací systémy.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, kancelářská technika -značkové tiskárny, monitory -návrh, realizace sítí -faxy, kopírky -počítače -PC sestavy -PC komponenty -modernizace počítačů. Oprava, servis: -počítače, PC -tiskárny.

Prodej: -hardware a software -počítačové sestavy. Prodej a instalace: -docházkový systém, docházkové systémy -přístupový systém, přístupové systémy.

Prodej a servis kopírovací a kancelářské techniky: -černobílé a barevné kopírovací stroje SHARP -tiskárny HP, CANON, aj., telefony, faxy, pobočkové ústředny, mobilní telefony, skartovací stroje -spotřební materiál originální i alternativní -renovace náplní, cartridgí a tonerů -servis kopírovací techniky -dodávky náhradních dílů.

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - CAD/CAM systémy - stroje a zařízení pro oděvní, obuvnický, automobilový a čalounický průmysl. - ID systémy TSC, Avery Dennison a RFID Prodej TTR tiskáren a systémů čárových kódů Centrála: NEOTEC, spol. s r.o. Jinonická 804/80 158 00 Praha 5

Vývoj, technologie, konzultace, prodej: -ekonomický software GORDIC -informačnísystém QI -spotřební materiál: -tonery, cartridge, pásky pro tiskárny a kopírky -papíry, diskety -obnovené tonery - 50% z ceny -výpočetní technika -sestavy PC dle přání, notebooky, netbooky, tablety -opravy, servis a údržba počítačů -počítačové ...

Prodej, servis: - výpočetní technika Elektroinstalace a revize elektro.

Maloobchod, prodej, servis: -nové počítače. -použité počítače.

Výrobní závod firmy. Montáž: -elektronické psací stroje. Výroba: -plastové díly -klávesnice -elektronika -osazování desek (desky) logiky (SMD technologie, automatové osazení) -typová kolečka pro EPS.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika, počítače, PC -tiskárny -scannery (skenery) -notebooky. Servis, oprava: -Dell ntb Služby: -poradenství -upgrade -návrhy sítí -návrhy počítačových sestav. E-shop.

Prodej, oprava, servis, instalace, e-shop: -výpočetní technika -software -počítače, PC.

Dodávka nových originálních kazet za výhodnou cenu. Bezplatná likvidace prázdných inkoustových a tonerových kazet. Kompletní firemní outsorcing na míru.

PC bazar, výpočetní technika: -výkup, prodej, upgrade. Maloobchod, prodej: -použité a repasované sestavy, komponenty -notebooky. Výkup: -použité díly, monitory, tiskárny, počítače.

Prodej a servis výpočetní techniky

Oprava, servis, HW: -výpočetní, kancelářská technika -PC sestavy -obchod, prodej: -kancelářská, výpočetní technika, pc sestavy, pouze e-shop. Správa sítě 534 001 202, site@hdata.cz Služby: -návrhy, realizace počítačových sítí Hi-Fi, LAN, WAN -externí správa sítí, IT -připojení na internet Wosa, tel. 534 001 200, info@wosa.cz, ...

Prodej: -Kancelářská technika. -pokladní systémi a software pro vedení skladového hospodářství Oprava: -Opravy tiskáren, plnění tonerových kazet -Opravy monitorů -Opravy kopírovacích strojů -Opravy psacích strojů.

Výrobu a vývoj: -servery pro firmu Hewlett Packard. Průmyslová zóna - CTPark Modřice

Vývoj: - nové technologie a postupy - digitální pero softwarové řešení PenSolution - vhodné pro záznam z auditu, zdravotní dokumentace, servisní protokol, záznam z jednání, stavební deník aj.n

Výpočetní a automatizační technika, internet, servis: -řízení technologií -plošný sběr dat i GSM -internet, tvorba WWW -správa, servis SW a HW -analýza řízení firmy -outscourcing -dodávky PC, tiskáren, komponent, UPS, server -správa sítí a serverových operačních systémů -kabeláže, údržba a oprava stávajících sítí (optických i ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -kopírovací stroje nové i repasované -levný spotřební materiál a náhradní díly -počítače, tiskárny a příslušenství -renovace tonerových a inkoustových kazet -faxy, mobilní telefony a příslušenství -xerografický a tabelační papír, kancelářské potřeby

Maloobchod, prodej, eshop: -výpočetní technika. -kancelářská technika. -hardware. -software. -notebooky.

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny - příslušenství Instalace počítačových sítí Provádíme skenování a kopírování.

Prodej, oprava, servis: -kancelářská technika.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...