Výpočetní technika v kanceláři zahrnuje osobní i přenosné počítače, tiskárny, skenery, faxy a kopírovací zařízení, dále pak tablety, telefony, překladače, kalkulačky, laminátory, skartovací stroje, sešívačky, popisovače a různé typy databází.

PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Kvalitu, záruku a nízké ceny v oblasti výpočetní a kancelářské techniky přináší firma PREMO s.r.o. Vyberte si ze široké škály domácích i kancelářských tiskáren značek HP, Oki, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Brother. Pořídíte u nás také spotřební materiál, inkousty, tonery a další potřeby a příslušenství nejen do kanceláře. Zajišťujeme i ...
PREMO s.r.o. - expert na výpočetní a kancelářskou techniku
Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Internetový prodej kancelářské techniky, kopírek, tiskáren, skartovacích strojů a řezaček.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Označovací systémy. Dodávky, oprava, servis: - tiskárny - termo a termotransferové pro tisk etiket v rolích - čárové kódy - spotřební materiál pro tisk - etikety v rolích - papír, syntetické materiály - TTR barvicí pásky pro tisk etiket - snímače - čtečky: - čárové a magnetické kódy - přenosné a stacionární terminály pro sběr ...

Prodáváme a poskytujeme služby v oblasti výpočetní techniky. Specializujeme se na restaurační, hotelová a lázeňská zařízení.

Společnost DCIT, a.s. působí na trhu v oblasti informačních technologií od roku 1993. Svým zákazníkům poskytuje širokou škálu komplexních služeb ze dvou hlavních oblastí, kterými jsou konzultační a auditorské služby v oblasti IT a vývoj software PROVYS. PŘÍSTUP Svoji činnost opíráme o tři základní kameny: - individuální přístup a soustavná ...

Profesionální řešení vizuálních prezentací - pronájem prezentační techniky.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Prodej použité výpočetní techniky..

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Prodej, e-shop: -kompatibilních a originálních tonerů, inkoustových kazet. -spotřební materiál do tiskáren.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Konferenční a tlumočnická technika pro: - kongresy - konference - semináře - prezentace - společenské akce.