Finanční poradenství v oblasti osobních, ale i podnikových financí zahrnuje rady, jak snížit výdaje a zvýšit příjmy. Součástí služeb je stanovení finančních cílů, rady, jak na efektivní financování, analýza příjmů a výdajů a vypracování finančního plánu.

AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
Společnost AUDITIA spol. s r.o. poskytuje auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví. Věnujeme se poradenské činnosti v oblastech účetnictví, daní a ekonomicko-organizačního poradenství. Zaměstnáváme auditory, daňové poradce, soudní znalce a specialisty z oboru účetnictví a oceňování. Všichni naši pracovníci mají dlouholeté ...
AUDITIA spol. s r.o. - auditorské služby a poradenství v oblasti daní a účetnictví
HEXA s.r.o.
Společnost HEXA s.r.o. poskytuje účetní, daňové a ekonomické poradenství. Nabízíme komplexní služby v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence. Služby zajišťujeme pro malé, střední i velké firmy, OSVČ, města, obce i neziskové organizace. Veškeré služby poskytujeme i zahraničním klientům, komunikace v angličtině a němčině.
HEXA s.r.o.
Pomoc s finančním odškodněním : - letecká doprava - pracovněprávní nároky - bydlení - zdraví

Investiční zprostředkovatel s registrací ČNB.

Služby: - finanční poradenství

Společnost Klimeš consulting, spol. s r.o. nabízí profesionální služby v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence a mezd včetně odborného poradenství. Naši kancelář najdete v Hodoníně na ulici Rodinova. Naše služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - zpracování daně z příjmu - odložení daně - vedení účetnictví, daňové ...

Služby - finanční poradenství - inženýrská činnost - realitní činnost.

Služby: - zprostředkování pojištění, úvěrů, stavebního spoření - finanční, pojišťovací poradenství.

Konzultace bankovnictví, pojišťovnictví, investice Znojmo

Služby: - finanční poradenství

Hypotéční a spotřebitelské úvěry Investice - fondy Zajištění - pojištění nemovitostí, domácností, motorových vozidel i životní - penzijní připojištění - stavební spoření.

Jsme odborníci, kteří se vyznají ve složitém světě financí, pojišťovnictví a investic. Právě my jsme ti, kteří vám vytvoří produktové portfolio na míru tak, aby přesně odpovídalo vašim cílům, přáním a možnostem. A to ať už se jedná o otázky bydlení, pojištění, spoření či investic. Vzhledem k tomu, že v široké škále produktových partnerů, se ...

Poskytujeme služby realitního, finančního a pojišťovacího poradce na jednom místě. Zajistíme financování nemovitostí, daňové přiznání k nemovitostem, stavební a dětské penzijní či doplňkové penzijní spoření, veškerá pojištění se slevami (vozidla minimálně 20%, domy, byty, chaty, chalupy 30%).Pojištění občanské odpovědnosti i odpovědnosti z výkonu ...

Zabývám se komplexními službami v oblasti hypoték, úvěrů a podobně.

Poskytujeme: -dotace -finanční prostředky -fondy EU a jiné veřejné zdroje -profesionální zpracování žádostí o dotaci včetně všech povinných příloh. -konzultace, poradenství -zpracování zadávací dokumentace pro výběrová řízení -vedení výběrových řízení. Projektový management.

Obchodní zástupce: - Českomoravská stavební spořitelna.

Nabízí: - financování osobních i užitkových vozů - financování ostatní dopravní techniky - financování strojů a technologií - organizování výstav a sportovní činnosti - reklama, propagace a pronájem reklamních ploch - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Finanční poradenství. Pojištění pro firmy i fyzické osoby.

Zakládání společnosti. Vedení účetnictví. Ekonomické poradenství. Nákup a prodej pohledávek. Likvidace společnosti. Archivní služby. Odkoupení společnosti.

Služby: - zastupujeme oběti dopravních nehod i jejich pozůstalé při jednání s pojišťovnou viníka.Naším primárním zájmem je zabezpečení všech zákonných nároků klientů na odškodnění újmy na zdraví.

Finanční poradenství Makléřské služby v oblasti pojištění - zprostředkování a správa pojištění.

Daňové a účetní poradenství.

Nezávislé finanční poradenství - koncepty - bydlení - penze - příjmy - investice - zajištění

Pojišťovací a finanční poradce České pojišťovny nabízející její kompletní nabídkou produktů. Registrace u ČNB 226451PPZ