Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Služby: -oceňování majetku -oceňování nemovitostí -ekonomické a servisní služby.

Služby v oblasti financí: - zajištění příjmů - různé formy pojištění - tvorba finanční rezervy - úvěry a hypotéky - pojištění majetku - finanční služby pro firmy.

Bezpečnostní agentura - detektivní služby - ochrana osob a majetku - ostraha objektu - pořádková služba Správa a odkup - pohledávky.

Oddlužení, osobní bankrot, insolvence, soudní oddlužení. Ochrana majetku před exekutorem. Zastavení dražby nemovitosti. Návrhy na vyškrtnutí movitých věcí ze soupisu exekutora.

Služby: - poskytování finančních prostředků a komplexní řešení dluhů, exekucí, omezenými vlastnickými právy k nemovitostem. Reality: - prodej, pronájem, výkup, výměna nemovitostí.

Autobazar. Nabízí: -nákup vozů protiúčtem -výkup vozů za hotové -výhodný leasing od G.E.Capital, CCB Leasing, ESSOX Leasing, Škofin -finanční služby -zákonné i havarijní pojištění -povinné ručení.

Obchodní a konzultační společnost zaměřená na zahraniční obchod, komplexní engineering a investice. Zpracování, dodávka a zastřešení projektů investičních celků, jejich částí včetně financování. Sdružujeme oborově specializované firmy se zaměřením na vývoj, projekční činnost, konstrukci, výrobu, servis v různých oblastech průmyslu -efektivní ...

Poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Poradenství v oblasti financování, úvěrů a leasingů.

Zprostředkování nebankovních půjček již od 4.999Kč, pro zaměstnance, podnikatele, důchodce i ženy na mateřské. Nabízíme rychlé a diskrétní jednání a peníze do 24 hodin.

Poradenská a konzultační činnost v úvěrové oblasti. Zprostředkování úvěru.

Wüstenrolt Group s.r.o Jsme velká, rychlá a seriózní společnost zabývající se spotřebitelským financováním, hypotékami a půjčkami v České republice. S námi získáte od 30.000 Kč až 5.000.000 Kč na cokoliv. Žádost o půjčku http://wustenrolt.cz/zadost-o-pujcku/

Finanční poradenství. Pojišťovací agent (pojištění). Pojišťovací makléř. Investiční zprostředkovatel prvního stupně (investice - zprostředkování). Hypoteční makléř (hypotéky). Specializované poradenství pomocí programů zajištění: -program zajištění majetku -program zajištění odpovědnosti -program zajištění příjmů -program ...

Nabízíme půjčky bankovní i nebankovní, zastavení exekuce, půjčky od soukromých investorů, úvěr na městské byty, insolvenci, hypoteční úvěry, americká hypotéka, zastavení dražby, kreditní karty, spotřebitelské úvěry, půjčky bez registru, předhypoteční úvěry, půjčky bez prokazování příjmu, konsolidaci, a další. A to vše BEZ POPLATKŮ PŘEDEM!!!

Služby: - inkaso pohledávek - odkup a prodej pohledávek - finanční, ekonomické a organizační poradenství - zakládání, prodej, nákup firem.

Akvizice, distribuce a zhodnocení kapitálu. Investice, investiční aktivity: -Energetika -Real Estate: -strategický nákup a prodej nemovitostí -projektová činnost a management -majetkové vypořádaní nemovitostí -poradenství během veřejné dražby -Finanční investice: -do korporátních dluhopisů -do podílových fondů ...

Financování: - nové i ojeté vozy formou leasingu nebo úvěru.

Půjčky na bydlení - bankovní i nebankovní, spotřebitelské úvěry a hotovostní půjčky - pro zaměstnance, ženy na MD, důchodce, rentiéry, živnostníky a OSVČ - nenahlížíme do bankovního registru, možnost vyplacení exekucí - bez poplatku předem a drahého volání na 900 ... ..., 1. splátka měsíc po vyplacení půjčky na Váš účet. Pro živnostníky a OSVČ ...

Extra půjčky Brno a okolí. Finanční služby. Výhodné půjčky do 200.000 Kč v Brně a okolí. Vyřízení zdarma, schválení do 5 min.! Akční nabídka pro zaměstnance, důchodce a podnikatele (i začínající).

Služby: -finanční poradenství -hypotéky a úvěry ze stavebního spoření, půjčky -pojištění osob - majetku - i odpovědnosti -penzijní a stavební spoření -investice.

Komplexní služby v oblasti pohledávek: -soudní a mimosoudní vymáhání pohledávek -inkaso, odkup pohledávek -vyhledání dalších věřitelů pro společný postup proti dlužníkům -návrh na prohlášení konkursu na majetek dlužníka -trestní oznámení -přihlášení pohledávky do konkursu či likvidace -žaloba o zaplacení pohledávky -vyhledání ...

Pojištění firem i osob. Finanční služby. Hypotéky, stavební spoření.