Finanční společnosti nabízejí finanční produkty, jako jsou nebankovní půjčky, levné půjčky, úvěry bez ručitele, bez dokládání příjmů, bez zástavy a bez nahlížení do registrů. Rychlé úvěry vhodné pro zaměstnance, podnikatele i začínající živnostníky.

INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Institut certifikace Svazu účetních, a.s. je vzdělávací agentura s dlouholetou tradicí na trhu vzdělávání. Organizuje a zabezpečuje vzdělávací akce v oblasti účetnictví, financí podniku, obchodního práva, daní a celou řadu dalších vzdělávacích aktivit. Naše akce jsou vhodné pro účetní odborníky, absolventy škol, ale i úplné začátečníky.
INSTITUT CERTIFIKACE ÚČETNÍCH, a.s.
Služby: -v oblasti financování obchodních a podnikatelských vztahů -faktoring -krátkodobé provozní půjčky.

Služby: -finanční -obchodní -barterové obchody -provoz rekreačního střediska.

BCI Východní Čechy Služby: -tuzemské i mezinárodní komerční informace o nabídce a poptávce zboží, výrobků a služeb -možnost spojení s clearingovým střediskem pro zúčtování barterových obchodů (tj. zprostředkování bezhotovostních nákupu a placení tohoto nákupu vlastním zbožím -možnost získání členství v BCI*.

Finanční poradenství v oblasti: -financování bydlení, pojištění, účetnictví. Služby: -stavební spoření -úvěry ze stavebního spoření -hypotéky -pojištění: -životní, úrazové, nemocenské, rizikové -podnikatelů, odpovědnosti za výrobek, odpovědnosti za škodu -zemědělství -obecního majetku -aut, automobilů (havarijní, ...

Stavební spořitelna: -poradenská kancelář -stavební spoření se státní podporou -úvěry - běžné, překlenovací, hypoteční -životní pojištění. Bezplatná infolinka: 800225555.

TRADEBANK CZECH s.r.o.: -nadnárodní franchisingová společnost. Činnost: -moderní způsob výměnného obchodování (multilaterální bartr), tisíce klientů TRADEBANK (malé, střední i velké firmy nejrůznějšího možného zaměření) spolu obchodují na bázi bezhotovostního zúčtování vzájemných plateb. Bartrový a výměnný obchod, síť poboček po celé ČR.

Služby: -stavební spoření -úvěry na bydlení -hypotéky -úvěry neúčelové -penzijní připojištění -životní pojištění -podílové fondy.

Služby: -stavební spoření -penzijní pojištění -hypotéka, úvěry.

Posláním Bibby Financial Services, a.s. je rychlý převod finančních prostředků pro zajištění dostatku provozních financí malým a středním podnikům.

Centrum sdílených finančních služeb, péče o zákazníky. Sídlo firmy: -Jana Sigmunda 300, 783 49 Lutín.

Poradenství: -ekonomické -obchodní. -zpracování podnikatelských záměrů -založení firmy -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -zpracování podnikových směrnic -zajištění inventur -zajištění povinného ručení a havarijního pojištění vozidel.

Člen finanční skupiny České pojišťovny. Člen Unie investičních společností České republiky (UNIS). Investiční služby(investování-investice) Investiční programy: -Konzervativní investiční program -Vyvážený investiční program -Dynamický investiční program -Individuální investiční program. Investiční fondy. Podílové fondy: -Fond ...

Barterová společnost: -barterové obchody v ČR** v rámci mezinárodního systému barterových obchodů -zůčtování barterových obchodních transakcí. Služby: -automatizované zpracování dat -poskytování software -informace. Reklamní činnost. Zelená linka: -0800124224.

Poskytování poradenství a vyřizování hypoték, hypotéky, půjček, půjčky či úvěry pro podnikatele. Finanční služby. Od září realitní služby. Prodej, pronájem nemovitostí. Byty, rodinné domy, vily, chaty, chalupy, kanceláře, komerční objekty, garáže, pozemky, zahrady.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelnasjednávání - stavební spoření - úvěry ze stavebních spoření - hypotéky - spotřebitelské úvěry - běžné účty Sjednávání - investiční fondy Sjednávání - pojištění nemovitostí a majetku - životní pojištění - penzijní připojištění

Konzultace - strukturální fondy - investiční pobídky Konzultace - investiční pobídky

Finanční poradenství Investiční poradenství

Služby v oblasti projektového managementu zaměřené na získávání dotací na realizaci investičních i neinvestičních projektů jak z fondů EU, tak i z národních dotačních programů. Projektové poradenství, analýza a studie proveditelnosti.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ruchu -Příprava a vypracování ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod