Sjednejte si úrazové pojištění, důchodové pojištění, nemocenské pojištění, havarijní pojištění, živelné pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu, pojištění proti odcizení nebo třeba povinné ručení. Pojistky vám zajistí klidnější život bez starostí.

FORWARDY finanční poradenství s.r.o. se specializuje na pojištění domů a domácností, aut a motocyklů, podnikatelů, životní pojištění, pojištění odpovědnosti za škody způsobené zaměstnavateli a v běžném občanském životě a na cestovní pojištění.

Richard Šimek se zaměřuje na oblast poskytování úvěrů, pojištění a investic.

Mgr. Jakub Křivánek se zaměřuje na zprostředkovávání úvěrů, hypoték, spoření a životního a neživotního pojištění.

INSTITUT STRATEGICKÉ PODPORY, a.s. se zaměřuje na zprostředkovávání pojištění a poradenskou činnost.

Činnost: - poskytování poradenství v oblasti pojišťovnictví a bankovnictví - pojišťovací makléř

Služby: -pojištění proti pokutám v dopravě, bodům a odebrání řidičského průkazu.

Makléřská pojišťovací společnost: -pojištění, -likvidace, -informační a poradenská činnost, -bankovnictví.

Společnost Rostislav Bednář poskytuje: -stavební spoření -hypoteční úvěry -penzijní připojištění -životní pojištění -daňové úlevy aj.

Pojišťovací makléř. Zprostředkování pojištění - finanční způsobilost dopravců - odpovědnost silničních dopravců - pojištění nákladů -vozidel - zákonné, havarijní -podnikatelů a majetku -nemovitosti, domácnosti -životní -cestovní -stavební spoření -penzijní připojištění.

Činnosti společnosti HAZI Brno s.r.o. jsou: - pojišťovací služby - pojištění vozidel, majetku, životní, úrazové, odpovědnosti...atd.

Služby: - poradenství v oblasti pojišťovnictví a bankovnictví - finanční poradenství

Služby: - povinné ručení online - kalkulátor povinného ručení a havarijního pojištění

Makléřská pojišťovací společnost: - vypracujeme audit vašeho stávajícího pojištění a zhotovíme podklady pro návrh nového pojištění na základě specifických potřeb klientů. Naší snahou je snížení nákladů na pojištění.

Kristina Krejčí s.r.o.je společnost poskytující pojištění: - životní - majetku, auta - především firemní vozidla - cestovní pojištění - pojištění podnikatelů Dále také stavební spoření a penzijní připojištění

FND Finance s.r.o. se zaměřuje na hypotéky, úvěry, pojištění, finanční služby a na refinancování hypoték.

Faep, s.r.o. poskytuje poradenství v oblasti pojišťovnictví: - osob a majetku - vozidel, podnikatelů - cestovní pojištění a mezinárodní servis

Správa pojištění na Vysočině: - pro firmy, osoby na míru - majetek, odpovědnost

J & J, spol. s r.o. je společnost, která Vám zprostředkuje pojištění.

Zabýváme se zejména finančním poradenstvím pro občany, pojištěním motorových vozidel, správou pojištění měst a obcí. Zajišťujeme komplexní péči od vyplnění formulářů po následné pojistné plnění. Díváme se pod pokličku stávajících smluv a umíme odhalit nesrovnalosti, rizika i skryté nedostatečnosti v jejich nastavení. Díky optimalizaci smluv jsme ...

Daňové poradenství Finanční poradenství Účetní poradenství Komplexní vedení podvojného účetnictví a daňové evidence Zpracování daňových přiznání Mzdové účetnictví, personalistika Zastupování na úřadech Smluvní záruky a ceny Zpětná rekonstrukce účetnictví Pojištění osob a majetku Pořádání kurzů a školení

Likvidace: - pojistné události.

Služby: - oceňování věcí movitých - znalecká činnost - obor ekonomika, strojírenství, doprava - pojištění majetku, osob, odpovědnosti, vozidel, dopravy. Autopůjčovna.

Finance Morava Corporate s.r.o. jsou finanční zprostředkovatelé, kteří na základě požadavků klienta vytvoří nabídky velkých bank a pojišťoven. Poskytují finanční služby jako jsou hypotéky, úvěry, spoření (penzijní, spořící účty apod.), investice a pojistné služby (pojištění vozidel, života, nemovitostí i domácností).