Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář. Právo občanské, obchodní, rodinné, pracovní, trestní a správní.

Advokátní kancelář - právní služby zaměřené na právo rodinné, pracovní, obchodní a občanské. Pobočka advokátní kanceláře: - nám. Přemysla Otakara 796, Litovel

AK ROTT s.r.o. provozuje advokátní kancelář.

Rozhodování sporů v rozhodčím řízení (arbitráže) vyplývajících ze: -smlouvy o dílo, nájemní smlouvy, o půjčce, o úvěru, leasingové, kupní smlouvy na nemovitosti a zboží, směnky, pracovní smlouvy -darovací smlouvy, převody nemovitostí, dohoda o hmotné odpovědnosti, o provedení práce a pracovní činnosti pracovní smlouvy, ...

Malůšek Jiří Ing. provozuje patentovou a známkovou kancelář. Pro své klienty připravují, zastupují v oblasti průmyslového vlastnictví, zejména vynálezy a ochranné známky, dále v oblasti užitné vzory, topografie polovodičů, označení původu

DRAMOD, s.r.o. poskytuje právní pomoc, účetní a daňové poradenství Finančně ekonomické rady ve věcech: -daně, odvody, poplatky a jiné platby.

NOcrime s.r.o. se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek, účetnictví, fyzickou ostrahu a bezpečnostní systémy a na detektivní a právní služby.

AUTO CRASH Info s.r.o. se zaměřuje na poskytování právních služeb při uplatnění nároků u pojišťovny a na vypracování lékařských a znaleckých posudků.

PhDr. et Bc. Jan Kabát poskytuje služby pro řešení sporů mimoprávní cestou, právní služby, realizuje kurzy ADR a nabízí možnost uspořádání supervizního setkání pro mediátory.

Advokátní kancelář pro podnikatele a poskytování právních služeb v oblasti majetku. Praktikujeme zejména v oblastech práva licencí a software, autorského práva, smluvního práva, práva nemovitostí, pracovního práva a právního zastupování před soudy.

Advokátní kancelář: - právo obchodní, reklamní, autorské, softwarové a pracovní - nemovitosti - zastupování v řízení. Právní kancelář.

Mgr. Ria Polášková poskytuje advokátní a právní služby, speciálně právo rodinné, pracovní, obchodní, insolvenční, trestné a správní.

SPENDIA s.r.o.poskytuje: - poradenství při výběru nejlepšího dodavatele - právní služby, speciálně firemní právo - nastavení nákupních procesů - e-aukce

Advokátní kancelář Musil a partneři s.r.o. poskytuje komplexní právní servis.

Advokátní kancelář poskytuje komplexní služby ve všech oblastech práva. Služby v oblastech: - obchodní právo - občanské právo - nemovité věci - trestní právo - insolvence - ochrana osobních údajů.

Nabízíme komplexní právní služby se zaměřením na generální praxi. Advokátní služby poskytujeme také v německém jazyce. Činnost: - právní služby - advokátní služby. Naší prioritou je spokojený zákazník a proto dbáme na vysoce profesionální přístup. Naše dlouholeté zkušenosti v oboru Vám zaručují ty nejlepší služby. Sídlo ...

Specializované poradenství: -ekonomické, daňové, kontrolní, právní, investiční a organizační. Velkoobchod, dodávky: -ocelový kovošrot.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví: - mzdové účetnictví - účetní poradenství - daňová evidence. Zakládání a likvidace společnosti. Právní poradenství.

Hledáte profesionální advokátní kancelář? Naše advokátní kancelář se zabývá veškerou právní agendou - občanským právem, obchodním právem, rodinným právem, správním právem a insolvenčním právem. Ctíme kvalitu poskytovaných advokátních služeb pro naše klienty. Ke každému klientovi máme individuální přístup dle daného problému. Neváhejte se s námi ...

Insolvenční správce JUDr. Ing. Daniela Majzlíková LL.M. specializuje na Insolvenční právo a řešení úpadku fyzických i právnických osob. Naše insolvenční kancelář nabízí sepisování insolvenčních návrhů, kompletní insolvenční a právní poradenství a sestavení reorganizačních plánů, sepisování a podání přihlášek do insolvenčních řízení a další. ...