Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář. Právní poradenství, právník.

Služby: -advokátní v oblasti občanského, rodinného, správního, obchodního a pracovního práva.

Advokátní kancelář. Právní poradenství, právník.

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Překladatelská a tlumočnická činnost -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z ...

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 07.03.2012 do 31.12.2099 Advokátní kancelář - obchodní a trestní právo.

datum zániku: 16.4.2013 Advokátní kancelář. Právní poradenství a služby. Poskytování: -právní pomoc v oblasti občanského, obchodního, pracovního a trestního práva -převody nemovitostí -možnost zastoupení ve Slovenské republice -německý jazyk.

zánik poslední živnosti: 9.4.2013. Advokátní kancelář - generální praxe.

Advokátní kancelář: Správa nemovitostí, bytového fondu. Prodej dámských a pánských oděvů. Prodej jeansového dětského a teeneagerského zboží (riflové). Prodejny: -ELEGANCE Hodonín, Národní 27, -HISÁČ Hodonín, Masarykovo 6, -WILIAM & DELVIN Hodonín, Národní 4, -PÁNSKÉ ODĚVY a WD Kyjov, Jiráskova 1331,

Advokátní kancelář: -právní poradenství, právník. Ekonomická kancelář: -účetní poradenství -vedení účetnictví.