Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář - právo obchodní, korporátní, stavební, finanční, bankovní, pracovní a insolvenční - fúze a akvizice - nemovitosti - hospodářské soutěže - veřejné zakázky - zastupování před soudy a státními orgány

JUDr. Jiří Voda, LL.M., insolvenční správce, se insolvenčním právem zabývá od r. 2007. Máme zkušenosti s přeshraničními případy a úpadky velkých podniků.

Nabízíme komplexní a odborné služby v oboru duševního vlastnictví, patentů, ochranných známek, licencí, oceňování, poradenství apod. v rámci celého světa.

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Advokátní kancelář - generální praxe - právo bytové, obchodní a korporátní obchodní společnosti Výkon rozhodnutí, zástavy, vymáhání pohledávek.

Je mezinárodně kooperující poradenská společnost, která poskytuje služby v oblasti právního a daňového poradenství, auditu a účetnictví.

Potřebujete právníka pro váš realitní byznys? Chcete poradit při nákupu či prodeji nemovitosti? Pak jste tu správně. Jsem realitní advokátka.

Audit, poradenské služby, daňové a právní služby. Auditorské služby.

Advokátní kancelář - právní služby.

Služby: - právní a poradenské služby zaměřené na podporu růstu podnikání nestátních zdravotnických zařízení, vzdělávání lékařů a moderní způsoby vedení soukromých ordinací

Právní činnosti: - bankovní právo - cenné papíry - fúze a akvizice - trestní právo

Služby: - patentová a známková kancelář

Činnost: - zajištění licencí, licencování produktů.