Obhajoba v trestním řízení, úprava poměrů k nezletilým, rozvody, žaloby, ověřování podpisů anebo tvorba předmanželských, darovacích, nájemních, směnných, kupních a jiných smluv. To je jen malý výčet právnických a advokátních služeb, které můžete využít.

Advokátní kancelář. Služby: - právní, právnické, právník, advokát.

Advokátní kancelář. Právník. Právnické služby. Zpracování, vypracování: -obchodní právo -občanské právo v plném rozsahu -smlouvy o převodu nemovitostí -správní právo -rodinné právo -pracovní právo -dědické právo, dědictví -právo autorské, softwarové a licenční.

Advokátní kancelář: - právo daňové, evropské, obchodní a softwarové - fúze a akvizice.

Advokátní kancelář: - právo občanské, obchodní, pracovní a správní - společnosti zakládání, změny, družstva.

Advokátní kancelář. Služby: -právnické, právník -advokátní.

Advokátní služby. Pobočka: JUDr. Pavel Strnad, advokát pobočka Tečovice 349, PSČ 763 02 tel: 577197192 Mobil: 602716717 E-mail: p_strnad@post.cz

Advokátní kancelář. Právní služby ve všech základních oblastech práva, převody nemovitostí, sepisování smluv a zastupování před soudem.

Služby: - právní poradenství - advokát - insolvenční právo - občanské právo - obchodní právo.

Výkon advokacie. Poskytování právních služeb v oblasti práva občanského, rodinného, pracovního, správního, včetně vyhotovování smluv týkajících se převodů nemovitostí.

Advokátní kancelář: - generální praxe.

Advokátní kancelář: - trestní právo - obchodní právo - insolvenční právo - občanské právo - pracovní právo - autorské právo - zdravotní právo - arbitrážní právo.

Advokacie Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu

Advokátní kancelář: -cenné papíry -licenční smlouvy a franchising -nekalá soutěž -občanské právo -obchodní právo. Služby. -právnické, právník, advokátka.

Advokátní kancelář. Nabízím své služby v oboru práva občanského, bytového, trestního, vodního, lesního a obchodního. Specializuji se na zakládání družstev a společností. Pomáhám s podáváním žalob a stížností soudu a dalším orgánům státní správy.

Advokátní kancelář: - generální praxe - právo občanské, obchodní a pracovní Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.