JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Účelem pojištění právní ochrany je odstranit nebo alespoň zmírnit nepříznivé důsledky nahodilých právních sporů a výdajů s tím spojených. Pojištění právní ochrany podporuje pojištěného při prosazování jeho právních zájmů a nese nebo zmírňuje riziko vzniklých nákladů. Produkty naší společnosti pojištění právní ochrany: - rodiny, rodina - ...

Advokátní kancelář JUDr. Ondřej Bečvář poskytuje právní služby. Věnujeme se rodinnému právu, korporátnímu a závazkovému právu, správnímu právu, trestnímu právu, exekučnímu a insolvenčnímu právu, právu duševního vlastnictví. Zajišťujeme registrace ochranných známek - Evropská ochranná známka, Česká ochranná známka. Naše advokátní kancelář ...

Zajišťujeme pro vás služby v oblasti zprostředkování: Hypoték, spotřebitelských úvěrů Pojištění Investic

Investice a půjčky jednotlivcům a firmám. Hledáte úvěr na obnovení svého podnikání, ať už jednáte o projekt nebo nákup nemovitosti. Jenže banka nabízí podmínky, které nemůžete dodržet. Jsem fyzická osoba a nabízím půjčky od 30 000 do 45 000 000 Kč, což umožňuje občanům platit měsíční splátky. Pro více informací mě prosím kontaktujte. Kontaktujte ...

Služby: - externí vedení účetnictví - zpracovávání mzdové agendy - auditorské služby - daňová přiznání - účetní poradenství.

Insolvenční kancelář, oddlužení, vymáhání pohledávek

Mediační kancelář - JUDr. Filip Horák poskytuje mimosoudní řešení sporů. Mediace je smírčím způsobem řešení sporů s cílem jejich mimosoudního vyřešení. Mediátor je nezávislá a nestranná osoba, která usnadňuje komunikaci mezi stranami v zájmu dosažení oboustranně přijatelné dohody. V rámci mediace je každé ze stran poskytnut prostor pro ...

Společnost Dobroslav Musil a partneři s.r.o. nabízí služby patentové kanceláře. Firma poskytuje jako patentový zástupce odbornou pomoc ve věcech průmyslového (duševního) vlastnictví fyzickým i právnickým osobám. Posuzuje a radí, který druh ochrany je pro technické řešení nejúčinnější a podle předpisů i právních zvyklostí koncipuje nároky na ...

-Činnost ekonomicko-organizačních poradců -Poskytování leasingových služeb. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Nabízím podnikatelské, finanční, organizační a ekonomické poradenství. Dále se zabývám vedením podvojného účetnictví a daňové evidence. Provádím likvidaci s.r.o. včetně výmazu z OR.

Poskytuji účetnictví a daňové služby pro podnikatele i firmy na Břeclavsku. Zajistím vedení účetnictví, mzdy a personalistiku, daňové přiznání a daňovou evidenci. Zpracuji statistické výkazy a zastoupím Vás při kontrole z FÚ, SSSZ i ZP.

Služby: -obchodní činnost -školící činnost -překladatelská činnost -vedení účetnictví.

Účetní kancelář. Zpracování daňové evidence, účetnictví.

Služby, zpracování: -účetnictví jednoduché, podvojné. Poradenská činnost: -daňové poradenství -právní poradenství.

- vedení účetnictví - zakládání společností - administrativní podpora - mzdy a mzdová agenda - virtuální asistentka - zastupování při komunikaci s úřady

Služby: -organizátor trhu s cennými papíry -služby v oblasti obchodování s akciemi, dluhopisy a podílovými listy. Sídlo firmy dle OR: -Millennium Plaza, V Celnici 10, Praha 1.

RM systém. Správa, evidence, nákup, prodej cenných papírů, akcií (akcie). Vybrané služby SCP.

Hypoteční centrum. -úvěry a refinancování hypoték -bezkonkurenční sazby i na krátké fixace -lze vyřídit až na rok a půl dopředu -financování až 100% ceny nemovitosti -dlouholeté garance sazeb -nízké požadavky na příjmy.

Vedení účetnictví a daňové evidence pro malé a střední firmy. -vedení daňové evidence -zpracování mezd -zpracování DPH (měsíční, čtvrtletní) -silniční daň -daňová přiznání právnických osob -daňová přiznání fyzických osob.

Interní audity. Konzultace v oblasti řízení podniků. Kontroly jakosti: - zavádění systémů řízení jakosti. Školení: - pro systémy řízení QMS, EMS a OHS.

EXCLUSIA s.r.o. se zaměřuje na zajištění lékařské péče, rehabilitací, financí, pojištění a právní ochrany pro sportovce.

Společnost finančních služeb s.r.o. se specializuje na finanční poradenství v oblasti investic, nabídek jednotlivých bank, zajištěním rizik a administrativy.

IP Solution for your living s.r.o. se zaměřuje na služby týkající se financování bydlení, na majetkové a úrazové pojištění a realitní služby.