JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská a advokátní kancelář: -ověřování a sepisování listin -právník.

Poradenských služeb v pojišťovnictví.

Vývoj: -zakázkový software. Služby: -účetnictví -poradenství.

Poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Účetnické práce, daňové poradenství.

Služby: -účetnické služby -zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence -vyhotovení daňových přiznání -poradenství -vedení mzdového účetnictví. Školení pro účetní. Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky -zakázkové šidí pracovních oděvů -potisk pracovních oděvů. E-shop.

Daňové poradenství, vedení účetnictví.

Soudní znalec, znalecká činnost. Odhadce, odhady, znalecké posudky, posudek. V oboru ekonomika, stavebnictví. Ekonomika: Specializace na ceny, cena a odhady. Nemovitosti, nemovitostí. Stavebnictví: Stavby obytné. Stavby průmyslové.

Připojení na internet. Bezdrátový internet, kabel, wifi, IP. Pokrytí:Moravská Nová Ves, Týnec, Mikulčice, Prušánky, Nechory, Josefov. Moravský Žižkov, Tvrdonice, Hodonín, Lužice, Břeclav, Lanžhot, Kostice, Dolní Bojanovice. Internetový obchod, e-shop: -internetový prodej -Komponenty -Navigační zařízení -Notebooky a PDA ...

Daňový poradce: -vedení účetnictví, daňová evidence -fyzické a právnické osoby -ekonomický rozbor, projekt

Soudní znalec obor oceňování nemovitosti. Odhady, odhadce, oceňování, ceny, cena nemovitostí, majetku.

Služby: -vedení účetnictví -daně a komunikace se správcem daně -mzdy a personální agenda -poradenství.

Poskytování poradenství a vyřizování hypoték, hypotéky, půjček, půjčky či úvěry pro podnikatele. Finanční služby. Od září realitní služby. Prodej, pronájem nemovitostí. Byty, rodinné domy, vily, chaty, chalupy, kanceláře, komerční objekty, garáže, pozemky, zahrady.

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Pojišťovací poradce českomoravská stavební spořitelna

Hypotéky - stavební spoření Pojištění

Finanční poradce Pojišťovací makléř

Advokátní kancelář - právo občanské, trestní, obchodní, správní, pracovní a rodinné - dědictví - dopravní nehody - náhrada škody Vymáhání a správa pohledávek

Pojišťovací poradce

Finanční poradenství Investiční životní pojištění - variabilní životní pojištění - dětské investiční pojištění - rizikové životní pojištění - úrazové pojištění pro celou rodinu - rizikové životní pojištění s klesající pojistnou částkou

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a soutěžní - cenné papíry

Vedení - daňová evidence Účetní poradenství - vedení účetnictví podvojné - vedení daňové evidence - mzdy