JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: -finanční poradenství -zprostředkování pojištění

Projektová, inženýrská kancelář: -projekce, projektant, projekční práce -architekt -bytová, občanská stavba, stavba pro podnikání Soudní znalec, znalecké posudky, posudek, odhadce. Ceny, cena a odhady nemovitostí, odhadce. Převody, oceňování nemovitostí, smlouvy, odhady.

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poradenská a ...

Právní poradenství Realitní činnost Realitní činnost Zpracování smluv (reality) Správa a údržba nemovitostí

Pojišťovací makléř - Amcico - První americko-česká pojišťovna.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna

Auditorská činnost Daňové poradenství Účetnická činnost

Advokátní kancelář - právo občanské a obchodní i mezinárodní - společnosti zakládání, změny, družstva

Pojišťovací poradce českomoravská stavební spořitelna

Advokátní kancelář - občanské a obchodní právo

Advokátní kancelář - generální praxe - právo občanské, obchodní a rodinné rozvody, společné jmění manželů Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Služby: Poskytujeme finanční poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence Dodávka, prodej: -účetní programy Výroba domácích marmelád

Vedeme účetnictví a zpracujeme daňové přiznání.

Poradenství a konzultace pro podnikatele -profesionální činnost v oblasti podnikání - živnost, legislativa, podnikatelský plán, propočty apod -učetnictví -založení společnosti -zajištění korporátní identity -dlouhodobá spolupráce -zaještění základního servisu -konzultace s právním poradenstvím. Jsme zkušený a stabilní tým a dokážeme si ...

Dotační poradenství pro lesní hospodářství, poradenské a zprostředkovatelské služeby v lesnictví, ochraně přírody a životním prostředí.

Poskytování poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Služby: -veškeré právní služby a poradenství.

Služby: -stavební spoření -penzijní připojištění -životní pojištění -pojištění majetku a hypoték.

Služby: Zpracování daňové evidence a účetnictví pro FO i PO.