JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Zprostředkujeme hypoteční a překlenovací úvěry a úvěry ze stavebního spoření. Zajistíme financování komerčních objektů a developerských projektů.

Služby: -hypotéky -stavební spoření -spotřebitelské úvěry -pojištění.

Sluby: -dluhové poradenství -poradenství v oddlužení -zpracování návrhu na oddlužení -poradenství v oblasti insolvenčního řízení.

Sluby: -dluhové poradenství -poradenství v oddlužení -zpracování návrhu na oddlužení -poradenství v oblasti insolvenčního řízení.

Správa majetku akcionářů prostřednictvím investování do dlouhodobých lukrativních projektů, veřejně nabízená dividendová akcie.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Poradenství, zpracování žádostí o dotace.

Prodejní sklad palubek a podlah. Prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž: -palubky a palubkové podlahy, mozaiky, parkety i průmyslové, plotovky -plovoucí podlahy, třívrstvé parkety, bambusy, korek -odvětrané fasády, fasáda-NOVABRIK. Kompletní podlahářský servis: -dodávka, pokládka, broušení, lakování a případná renovace ...

Bankovní i nebankovní úvěry Pojištění, spoření.

Zabýváme se zprostředkováním nebankovních rychlých půjček, krátkodobých a dlouhodobých úvěrů, výkupem nemovitostí. Vyplácíme exekuce, dražby, sloučíme stávající půjčky do jedné výhodnější. Spolupracujeme s mnoha poskytovateli, z čehož vyplývá velký počet schválených žádostí. Působíme po celé ČR.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny.

Kurzy a školení vedení: -účetnictví -daní -firem, firmy.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Zpracování podnikatelských záměrů. Navazující ekonomická poradenství. Kromě široké škály služeb v oblasti daňového poradenství nabízíme také kompletní ekonomické služby zejména pro malé a střední podniky.

Účetní poradenství: -vedení účetnictví -specializace společenství vlastníků bytových jednotek -daňové přiznání.

Provádíme analýzy dopravních nehod a oceňování majetku.

Poradenství v oblasti financování bydlení a stavebního spoření.

Účetní kancelář. Vedení účetnictví a daňové evidence. Personalistika, vedení mezd. Vedení účetnictví neziskových organizací.

Nabízíme zpracování daňové evidence a účetnictví, zpracování mzdové agendy, pomocné administrativní práce a zpracování dat a formulářu do přehledných tabulek

Poradenství v oblasti financování, úvěrů a leasingů.

Projektová činnost ve výstavbě. Oceňování nemovitostí.