JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Daňové poradenství, vedení účetnictví. Auditor.

Účetní poradenství. Účetní kancelář. Zpracování účetnictví, mzdová agenda.

Poradenství v oblasti financování bydlení, stavebního spoření, penzijní připojištění, pojištění a investic do podílových fondů

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské a trestní právo

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Auditorská kancelář. Auditorské služby: - audity, ověřování řádných, mimořádných účetních uzávěrek - kontrola účetnictví - kontrola hospodaření.

Služby: - právní poradenství - finančně ekonomické poradenství - daňové poradenství - v oblasti odvodů, poplatků - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda.

Oceňování motorových vozidel a mobilních strojů.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Zpracování veškerých daňových přiznání pro fyzické a právnické osoby Zpracování ročního vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti a daně vybírané srážkou přechod z daňové evidence na vedení účetnictví Zastupování před státními orgány ve všech daňových řízeních průběžné ...

Kompletní zpracování účetnictví – finanční, mzdové, personální agenda. Účetnictví: -podvojné -daňová evidence (jednoduché účetnictví) zpracování: -DPH -mezd -cash-flow -vnitřní směrnice účetní jednotky -výroční zprávy. Vypracování metodiky účetnictví. Rekonstrukce účetnictví. Komplexní ekonomický servis. Evidence movitý a ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

Advokátní kancelář. Advokátní služby: - obchodní právo - občanské právo - rodinné právo. Právní poradenství.

Stavební činnost: - stavební práce a demolice - projekce - rozpočty staveb. Znalecká činnost: - ceny a odhady nemovitostí - znalecké posudky - odborné posudky. Pronájem: - kanceláře - obchody - skladovací prostory.

Finanční a pojišťovací poradce: -životní pojištění -úrazové pojištění -pojištění majetku -pojištění nemovitosti -pojištění motorových vozidel -podnikatelských rizik -cestovní pojištění -penzijní pojištění. Spolupráce s Hypoteční bankou a ČSOB.

Soudní znalec. Obory: ekonomika, strojírenství. Odhady, ocenění, posudek -strojů, zařízení, systémů, zařízení kanceláří, zařízení domácností, movitý majetek -znalecký výstup -znalecký posudek -obchod (s použitými stroji, zařízeními)

Účetní a daňové poradenství pro malé i střední firmy a společenství vlastníků bytových jednotek.

Vedení účetnictví pro právnické osoby. Vedení daňové evidence pro fyzické osoby. Mzdová a personální evidence. Daňové poradenství.

Vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy.

Zpracování účetnictví, daňové evidence a mezd a poskytování daňového a účetního poradenství.