JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Pod značkou Abivia poskytujeme komplexní právní služby v oblastech insolvencí a výživného. Odborně sepíšeme a podáme na soud návrh na povolení oddlužení, návrh na zvýšení výživného či návrh na zahájení exekuce v případě dlužného výživného. Převezmeme právní zastoupení v průběhu celého řízení.

Zdravotní pojišťovna České republiky, pojištění osob (samoplátci), pojištění zaměstnanců, pojištění firem a jejich zaměstnanců, připojištění a rozšířené možnosti pojištění osob a zaměstnanců a další možnosti více na www.vzp.cz Všeobecná zdravotní pojišťovna největší zdravotní pojišťovna v České republice. VZP.cz

Pojišťovna. Pojišťovací služby. Pojištění: - podnikatelů a organizací: - pojištění majetku - pojištění odpovědnosti - zemědělské pojištění - pojištění přepravy - občanů: - pojištění staveb - pojištění domácnosti - pojištění odpovědnosti - havarijní pojištění - povinné ručení - úrazové pojištění ...

Financování nemovitostí - hypoteční úvěry - stavební spoření - spotřební a úvěrová družstva Pojištění - povinné ručení na automobil - havarijní pojištění - pojištění majetku a odpovědnosti občanů - životní a úrazová pojištění - pojištění průmyslu a podnikatelů Půjčky a úvěry - účelové a ...

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - odhady

Služby: - vedení daňové evidence a účetnictví - daňové poradenství - vedení mzdové agendy pro malé i velké organizace - zpracování daňového přiznání pro právnické i fyzické osoby, přiznání k DPH, přiznání k dani darovací a dědické, přiznání k dani z převodu nemovitostí - vypracování podnikatelského záměru.

Činnost: - znalecké posudky, odhady nemovitostí - znalecké posudky a ocenění vozidel, strojů - investiční zlato

Služby, poradenství: - ekonomické, daňové - zpracování podnikatelských záměrů - ekonomické rozbory k založení firmy - vedení účetnictví (daňová evidence, účetnictví) - zpracování daňových přiznání.

Jsme sdružení profesionálních nezávislých poradců s mnohaletou praxí a zkušenostmi, pomáháme našim klientům v oblastech hypoték, refinancování, konsolidací, investování, všech typů pojištění a finančního plánování.

Finanční poradenství, zprostředkování pojištění - pojištění osob, vozidel, majetku - stavební spoření - penzijní připojištění - úvěry na podnikání.

Pavlína Lesáková nabízí vedení účetnictví a daňové evidence. Zabývám se zpracováním daňových přiznání, přehledů pro správu sociálního zabezpečení, pro zdravotní pojišťovny, zpracováním mezd. Služby: - účetnictví - vedení účetnictví - daňová evidence - daňové přiznání - přehledy pro správu sociálního zabezpečení, pro zdravotní ...

Zprostředkování: - spoření - úvěry - pojištění.

Účetnictví: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - mzdové účetnictví.

Služby: - zprostředkování stavebního spoření - poskytování úvěrů, půjček.

Auditorská a daňová kancelář: - auditorská činnost - daňové poradenství - vedení účetnictví.