JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: -vedení účetnictví -společné zdanění manželů. Vzdělávání, školení, kurzy, výuka: -kurzy učetnictví -daňové poradenství -kurzy a semináře s akreditací MŠMT ČR pro odbornou veřejnost z oblasti účetnictví, daňových zákonů, pracovně právních vztahů, zdravotního, sociálního a nemocenského pojištění -můžete získat aktuální informace ...

Vedení účetnictví, daňové evidence, vystavování faktur, vedení personální a mzdové agendy, zpracování daňových přiznání, sklady, inventury, roční účetní závěrky včetně příloh, poradenství, zastupování na úřadech

Služby, poradenství: - vedení účetnictví (podvojné, jednoduché) - zpracování mezd, mzdy.

Poradenství: - daňové, ekonomické. Služby: - vedení účetnictví. Daňový poradce.

Účetnictví. Daňová evidence.

Nabízíme autopojištění, cestovní, penzijní, životní pojištění, dále pojištění majetku, podnikatelů a firem, poskytujeme poradenství.

Poradenství: - daňové, ekonomické - účetní, mzdová agenda. Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - mzdová agenda.

Poskytování finančních služeb : bankovní a nebankovní půjčky, úvěry, hypotéky, vyplacení exekucí, oddlužení nemovitostí, konsolidace půjček, refinancování. Naše služby jsou bez poplatků a za poctivých podmínek. Financování je rychlé a s možností splatnosti až na 30 let. Všechny naše produkty lze kdykoliv předčasně splatit. Nevadí nám záznamy v ...

Poradenství: - daňové - ekonomické. Služby: - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - zpracování daňového přiznání.

Daňový poradce. Poradenství: - ekonomické - daňové. Služby: - vedení účetnictví.

Služby, poradenská činnost: - účetnictví jednoduché, podvojné - daňové poradenství. Daňový poradce.

Poradenství: - ekonomické - daňové. Daňový poradce.

Služby: - daňové, ekonomické poradenství - audit - vedení, kontrola účetnictví Daňový poradce.

Služby: - vedení jednoduchého, podvojného účetnictví - mzdová agenda - hmotný a nehmotná investiční majetek - odpisy - uzávěrky - zastupování na úřadech - daňová přiznání.

Advokátní kancelář. Služby, poradenství: - právní.

Asistenční služba: - u dopravní nehody - likvidace pojistné události.

Advokátní kancelář. Služby: - právní. Právo: - občanské a obchodní - rodinné - pracovní - autorské - trestní - správní. Sídlo firmy: - Tyršova 504/5, Kopřivnice.

Advokátní kancelář. Služby: - právní - obchodní, občanské, finanční a trestní právo.

Obchodní zastoupení - Českomoravská stavební spořitelna. Bezplatné finanční poradenství v oblasti financování bydlení. Zpracování finančních plánů. Uzavírání smluv o stavebním spoření i dalších výhodných finančních produktů. Vyřizování žádostí o úvěry, meziúvěry - překlenovací úvěry. Trvalý klientský servis po celou dobu. Sídlo firmy: - ...

Služby: - vedení účetnictví jednoduchého, podvojného - daňové poradenství - zastupování na úřadech.

Služby: - účetnictví, daně - daňová evidence - výroba www stránek - grafické návrhy - návrhy reklamních plakátů, vizitek, bannerů, billboardů.

Advokátní kancelář. Služby, poradenství: - právní. Občanské právo. Obchodní právo. Pracovní právo. Rodinné právo, rozvody, společné jmění manželů. Trestní právo.